Domácí se statečně prali o body, nakonec brali pouze jeden


Branky


0

Napínavé útkání museli rozhodnout až penalty

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý vstup domácích

V první jarním domácím zápase čekal hráče z Trnové soupeř ze středu tabulky Sokol Manětín. Domácí výborně vstoupili do zápasu a tento výborný vstup se projevil také na skóre, kdy už ve 4. minutě se z gólu radoval Jakub Kříž - 1:0. Trnová do zápasu opravdu vlétla a s papírově lepším Manětínem ne jenže držela krok, ale dokonce byla o gól napřed. Diváci v Trnové se už v prvním poločase gólu nedočkali a hráči Trnové tak šli do kabin spokojenější s jednogólovým náskokem.

Manětín postupně přebral otěže zápasu

Do druhé poloviny vstoupili aktivněji hosté. Měli více času balón na svých kopačkách a vyrovnávací gól visel na vlásku. V 55. minutě se prosadil Martin Tureček, nejlepší střelec Manětína pro kterého to byl již patnáctý zásah. V poslední minutě zápasu se do velké šance dostal domácí celek, ale na brankové čáře skvěle zakročil Tomáš Vošta. Hlavní sudí Vlastislav König ukončil druhé dějství za smírného stavu 1:1. Týmy se dohodly na exekutorech penalt a vše již bylo připraveno pro závěrečnou loterii.

Drama vyznělo lépe pro hosty

Hosté odešli z penaltového rozstřelu jako šťastnější tým a vyhráli je 4:3 a odváží si dva cenné body. Pochvalu si určitě zaslouží brankář Jan Kronďák, který chytil dvě penalty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trnová
Jiří Webr (hráč): První poločas jsme byli lepším týmem, ale dali jsme bouhžel jen jeden gól. Druhý poločas se to otočilo, Manětín měl více ze hry a zaslouženě vyrovnal. Penalty už byly loterií. Nejlepším hráčem byl dle mého názoru Jiří Roztočil.

TJ Sokol Manětín
Lukáš Tintěra: Souhlasím s tím co řekl Jiří Webr. Pro mě osobně byl naším nejlepším hráčem Tomáš Vošta.Při rohovém kopu v 90. minutě vytáhl na brankové čáře téměř jistý gól hlavou. Hrál na pozici předstopera velmi zodpovědně. I když si myslím že konkurentů dnes měl hodně například, Honza Kronďák chytl dvě penalty nebo Jirka Barchanski či Jan Súja také podali skvělé výkony.



Počet diváků: 65. Rozhodčí: KÖNIG Vlastislav - KONČAL Radek (N), KRONĎÁK, ING. Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.