Nečtiny navázaly na minulé vítězství a znovu braly tři body


Branky


69. J. Kubínek (p.) - 7. F. Socha , 18. J. März , 27. F. Socha
0

Nečtiny během první půlhodiny skórovaly třikrát a podruhé za sou si odnesly všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půlhodina a bylo vymalováno

Bezvěrov v minulém kole nečekaně porazil tehdy pátou Dolní Bělou a s tímto zlepšeným výkonem chtěl vyrukovat na svého soupeře, kterým byly pro dvaadvacáté kolo Nečtiny. Ty slavily minulé kolo první jarní vítězství, které chtěly v tomto mači potvrdit. Zápas obou osmadvacetibodových týmů, zároveň sousedů v tabulce, sliboval zajímavou podívanou. Skutečně se tak stalo. Sázavan však nenavázal na své minulé tažení a v 7. minutě Martin Hlous dobrých deset metrů za svým velkým vápnem překopl všechny aktéry a vysunul do samostatného útoku Filipa Sochu, který přeloboval brankáře Petra Haubnera a poslal hosty do vedení. V 18. minutě hosté navýšili vedení. Po Václav Polívka rozběhl Lukáše Lejska, který zacentroval na malé vápno přesně na hlavu Jaroslava Märze, který se nemýlil. Ve 27. minutě si prvně dva jmenovaní role vyměnili. Po ose Lejsek - Polívka, druhý jmenovaný našel centrem Filipa Sochu, jenž navýšil na 3:0 pro hosty. Do poločasu se mohlo skóre ještě změnit. Filip Socha mohl zapsat z tohoto zápasu hattrick, jenže jeho brejková šance skončila na nohách brankáře domácích a z následného rohu Michal Alexi pálil z hranice šestnáctky těsně vedle.

Nečtiny kontrolovaly náskok

Druhý poločas si Nečtiny už snažily pohlídat. Nepouštěly domácí na dostřel své brány a v tomto herním čase se zápletka řešila mezi oběma pokutovými územími. V jedné z možností se objevil Lukáš lejsek, který svůj pokus z levé strany namířil nad domácí tři tyče. Po chybě nečtinské obrany a následném faulu v šestnáctce kopali domácí penaltu, ze které se v 69. minutě Jiří Kubínek nemýlil. Nečtinským jako by došla šťáva a domácí začali bušit do vrat. Domácí si pak vypracovali další příležitosti, kdy Jiří Kubínek nastřelil tyčku a Tomáš Petrů poslal své dvě tvrdé rány mezi tři tyče, jenže veterán v bráně hostů Václav Smola dvakrát s vypětím všech sil uspěl.



Ohlasy k zápasu



TJ Nečtiny
Václav Polívka - hrající asistent trenéra: Do sedmdesáté minuty jsme měli zápas jednoznačně ve svých rukách a pod kontrolou. Pak soupeř po penaltě začal kousat a v tento moment nás v několika šancích podržel brankář Václav Smola.



Počet diváků: 65. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - PYTÁK Václav (N), PASCH Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.