Kozolupy potvrdily první příčku


Branky


0

Velmi zajímavá podívaná se očekávala v Kozolupech, kde domácí Sokol jako lídr tabulky přivítal čtvrté Mladotice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v první půli

Velmi zajímavá podívaná se očekávala v Kozolupech, kde domácí Sokol jako lídr tabulky přivítal čtvrté Mladotice. Mladotice se od začátku zápasu snažily přelstít druhou nejlepší obranu souteže, jenže k vážným šancím se už nedostalo. Ovšem tlak mladotického Sokola byl velký a převážně se hrálo na obranné polovině domácích. Byli to právě oni, kteří z brejku v situaci dva na jednoho otevřeli skóre zápasu. Autorem branky byl ve 21. minutě Juraj Rajčáni. Ve 37. minutě Kozolupy opět využily brejku a opět po akci dvou proti samotnému protihráči navýšil skóre Jakub Čech. Za tohoto stavu se hostům povedlo snížit, jenže branky bylo podle pomezního dosaženo z ofsajdové pozice.

Dva i v té druhé

Mladotice na začátku druhého poločasu inkasovaly potřetí. Ze středního pásma přišla přihrávka vzduchem, která letěla do šestnáctky hostů. Dva domácí hráči a dva hostí šli do souboje, jenže v této vyrovnané situaci si dávali všichni přednost, míč se odrazil a přeskočil i brankáře Mladotic Pavla Koudeleho, který čekal, že do letící gumy aspoň někdo kopne - 3:0. Gólovou tečku za utkáním dal domácí Sokol Jiří Hucl, který v 62. minutě obstřelil chumel hráčů před sebou a utěšenou střelou na zadní tyč navýšil na 4:0. Kozolupy si upevnily první příčku tabulky a míří za postupem do B. třídy. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Jan Hucl - trenér: Velmi pěkný zápas, slušná úroveň. Výsledek sice působí jednostranně, ale utkání bylo po celou dobu vyrovnané. O naší výhře rozhodla produktivita.

TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera - vedoucí týmu: Vyrovnaný zápas neodpovídal konečnému výsledku. Myslím si, že jsme rozhodně nebyli o ty čtyři góly horším týmem. My jsme hráli fotbal a soupeř střílel branky.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: FINKLAR Jaroslav - DAVÍDEK Tomáš (N), HAUZNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.