Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj sousedů v tabulce vyzněl lépe pro domácí


Branky


0

Blatnice po několika diskutabilních výrocích rozhodčího ztratila v minulém kole vyhraný zápas. Ve 22. kole přehrál Slovan souseda z tabulky a bral tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili jediný gól první půle

V duchu boje o desáté místo v tabulce se neslo utkání Blatnice s Líněmi. Líně tabulkově lépe postavení šly do boje po dvoutýdenní pauze s bilancí pěti proher z posledních pěti utkání. Polovina z prvního poločasu byla vyrovnaná co do držení míče ovšem bez větších brankových příležitostí. Pak už Slovan začal postupně přebírat otěže zápasu na svojí stranu, z čehož vyplynula i první branka zápasu. V 36. minutě zahrával Slovan od postranní čáry přímý kop, kdy se ve skrumáži ve vápně dostal k dorážce Jan Pechler, který posunul míč do sítě. 

Domácí potvrdili svojí dominanci dalšími dvěma zásahy

V 56. minutě bylo v Blatnici zase o něco veseleji. Domácí rozjeli akci po autové čáře a po lahůdkovém přenesení balónu se rázem Pavel Liškutín ocitl před zívající prázdnou soupeřovou bránou. Pro domácího kapitána s číslem 8 to už byl jednoduchý úkol dopravit míč mezi tři tyče. V 65. minutě si vytvořil Slovan tříbrankový náskok, kdy po kolmici za Baníkovskou obranu smeřoval svá tempa David Šindelář do šestnáctky, kde pak zakončoval podél vyběhnutého brankáře Ondřeje Zítky. V 80. minutě si vypracovali Baníkovci šanci na zkorigování stavu. Se standardkou v podobě rohové kopu naložili nejlépe, jak mohli. Hlavou obloukem přes brankáře Pavla Filipa se prosadil Vladimír Zítka. Na utkání nic ani nezměnily dvě červené karty - po jedné na každé straně pro Davida Tětka z Blatnice (81. minuta) a pro Ondřeje Maška z Líní (87. minuta). Blatnice touto výhrou předběhla v tabulce svého soupeře a uzavírá desítku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Blatnice
Roman Štýs - trenér: Vyhráli jsme zaslouženě, Většinu zápasu jsme byli lepší, i když jsme kazili spousty přihrávek.




Sestavy


TJ Slovan Blatnice
P. Filip [-] - D. Šindelář [-] (63. J. Mestl [-] ) , J. Rolník [-] , J. Pechler [-] , P. Liškutín [-] , H. Kulhánek [-] , D. Kojnok [-] (63. D. Tětek [-] ) , Z. Kasl [-] (85. D. Rubáš [-] ) , J. Hošťálek [-] , M. Greif [-] , J. Fišer [-]

TJ Baník Líně
O. Zítka [-] - M. Vágner ml. [-] , O. Mašek [-] , M. Kuna [-] , J. Tycar [-] , T. Aschenbrenner [-] (46. V. Pokorný [-] ) , V. Zítka [-] , P. Staškovič [-] , M. Dudík [-] , J. Cink [-] , A. Fekete [-]

ŽK: 65. D. Tětek , 79. J. Pechler - 41. O. Mašek , 75. J. Tycar , 76. M. Kuna . ČK: 81. D. Tětek - 87. O. Mašek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: SOPR Dušan - KAFKA Václav (N), TOPTEJ Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.