Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce rozstřílely Kaznějov


0

Rychlý nástup domácích a poločasové vedení o čtyřibranky - to byly důvody, proč dnes Ledce braly všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli nebylo co řešit

Velmi rychlý byl nástup Ledců proti Kaznějovu. Už druhá minuta přinesla první branku zápasu. Domácí hru zatáhli po lajně do hlouby útočné poloviny, odkud přišel centr, na který si naběhl hlavičkující Pavel Novohradský - 1:0. V 25. minutě prokopl skrumáž ve velkém vápně Aleš Pašek, jenž posunul svůj tým blíže bodovému zisku. Sedmdesát diváků, kteří dorazili na utkání viděli do této doby sice už dva góly, ale tempo a nasazení hry odpovídalo spíše utkání starých gard. Ve 37. minutě si fanoušci zakřičeli gól po třetí, kdy na příhru do velkého vápna nabíhal Ondřej Tupý a nedal gólmanovi šanci - 3:0. Ve 40. minutě Aleš Pašek přidal čtvrtou branku domácích a před poločasovou přestávkou bylo jasné, že druhá půle bude už jen formalita.

Druhá půle formalita

První poločas byl výsledkově velmi výživný, ale tempo hry bylo prachbídné. Spousty přihrávek směrem k vlastním bránám nenabízelo atraktivní podívanou. Však i v chodeckém tempu, z kterého občas někdo vyčníval , se dá dát branka. V 51. minutě po přímém kopu brankářovi Janu Šteinglovi skočil míč na prsa a odrazil se před něho, v tu chvíli pak Tomáš Havránek byl na správném místě a z dorážky zvyšoval na 5:0. V 58. minutě zvyšoval na poměr tenisového kanára Pavel Pochobradský. Po centru ze strany si těsně za hranici vápna našel padající list a umístěnou střelou k tyči dal výsledku konečnou podobu. Kaznějovká jedenáctka se na odpor za celý zápas nezmohla. Jejich aktivita končila na dobře synchronizované obraně domácí družiny. Ledce si ve vyrovnaném středu tabulky připsaly důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Jaroslav Mach - trenér: Golově výživné utkání jinak moc atraktivity nepobralo. Mě to přišlo, jakoby hrály staré gardy. Chyběl tam větší tah do brány z obou stran, byla tam spousta zbytečných zpětných přihrávek.




Sestavy


FK Ledce
L. Pochobradský [-] - P. Novohradský [-] (75. T. Zimmer [-] ) , D. Štefánek [-] , O. Hano [-] , L. Kraček [-] , T. Havránek [-] , J. Mareš [-] (80. V. Calta [-] ) , J. Nový [-] , A. Pašek [-] , O. Tupý [-] , V. Kabát [-]

FK Bohemia Kaznějov B
J. Šteingl [-] - M. Kozlík [-] , T. Hrabík [-] , O. Hrdlička [-] , V. Vašíček [-] , J. Beránek [-] , P. Holeček [-] , M. Brejník [-] , J. Valenta [-] , L. Kopecký [-] , P. Holeček [-]

ŽK: 67. M. Brejník .
Hráči zápasu: P. Novohradský , A. Pašek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - MAREŠ Jiří (N), NOVÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.