FOTO: Ve šlágru kola, kdy přivítal druhý prvního, padlo osm branek


Branky


6. B. Demali - 14. J. Rajčáni , 51. J. Čech , 60. J. Čech , 70. J. Čech , 80. J. Rajčáni , 82. J. Čech , 88. J. Čech
0

Po vyrovnané první půli přišel brankostroj Kozolup, který uštědřil soupeři tvrdý direkt, při kterém domácí šestkrát inkasovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Všeruby ve šlágru kola přivítaly lídra tabulky z Kozolup. Všerubští měly problém poskládat sestavu, protože hned pět hráčů ze základu je mimo hru pro zranění. Šedesátka diváků čekala na první branku jen do šesté minuty, kdy Bojan Demali po odražém míči na malém vápně z voleje uklidil balón do sítě. Vedení domácí dlouho nevydrželo. Ve 14. minutě se nedomluvila domácí obrana a přihrávku na obránce, který netrefil míč ukořistili kozolupští útočníci a v situaci dva na jednoho se prosadil Juraj Rajčáni. První půle se pak nesla v duchu chyb hlavního sudího, kdy v prvním případě Rudolf Herák proběhl kolem obránce, který ho zatáhl ve vápně za ruku. Penaltu Josef Lang nepískl. To samé pak po faulu na Jana Hyráta, který byl podkopnutý opět v šestnáctce a hlavní rozhodčí pohybující se na půli tento faul neviděl.

Demolice soupeře ve druhé části

V 51. minutě přehlédl rozhodčí faul na půlce hřiště a Kozolupy šly do přečíslení tři proti brankáři. Samozřejmě tato šance musela skončit brankou. Autorem byl Jakub Čech. Všeruby se tlačily do útoku, ovšem do otevřené obrany se v 60. minutě dostal opět Jakub Čech a zvýšil na 3:1. V 70. minutě Jakub Čech prostřelil domácího brankáře Filipa Tutku počtvrté a uzavřel hattrick. Na Všerubech se podepsala tréninková absence a jejich hráči začali ztrácet. Kozolupští toho plně využívali a po dalším výpadu do otevřené obrany v 80. minutě navýšil Juraj Rajčáni už na 5:1 pro hosty. Stodvacet vteřin po páté brance přišla další, kdy střelec zápasu Jakub Čech přidal čtvrtý svůj zásah - 6:1. V 88. minutě pak opět Jakub Čech uzavřel skóre na 7:1 pro Kozolupy. Všeruby po korekci tabulky po odhlášení Heřmanky a této prohře klesly v průběžném pořadí na třetí místo. Kozolupy drží pětibodový náskok na druhé Křelovice a mají všechny postupové trumfy ve svých rukách.



Ohlasy k zápasu


SK Všeruby
Rudolf Herák - hrající vedoucí týmu: První půle byla z naší strany dobrá. Ta druhá nám hrubě nevyšla. Bylo vidět jak kluci nemůžou a kupili jsme fatální chyby, kterých soupeř využil.

TJ Sokol Kozolupy
Jan Hucl - trenér: Domácí hráli velmi útočně a paradoxně, čím více prohrávali, tím více tlačili a my využívali mezer v obraně.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: LANG Josef - TUREČEK Pavel (N), SOUKUP Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.