3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sázavan připisuje body za šestou výhru na jaře


Branky


0

Bezvěrovští slaví další výhru. Po druhé za sebou to dokázal s nulou vzadu. Na jaře už vyválčili 17 bodů z 21 možných.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezvěrov v sedmém jarním pokračování přivítal na svém hřišti Kaznějov. V jarní části pravidelně sbírá body. Sázavan prohrál jen v prvním klání jara s lídrem z Kozolup a bod ztratil za vítězství po penaltách s Ledci. Kaznějov si na jaře připsal už tři vítězná utkání a zatím nasbíral více bodů než za celý podzim. V tomto utkání ovšem pro něj nastala komplikace. Kaznějov totiž začal hrát v deseti. Snažil se svoji nevýhodu nevnímat a hrát jako při plném počtu hráčů. Hosté měli dokonce šanci skórovat, jenže jejich brejk brankou neskončil. Přesto Bezvěrov prvních dvacet minut tlačil. Kaznějov podržel gólman Jan Šteingl. Hlavičku domácích letící do šibenice excelentním zákrokem zneškodnil a ve druhé šanci, kdy musel zasahovat proti dorážce, byl také stoprocentní. Suma sumárum Kaznějov hrající první půlku poločasu o deseti udržel při odchodu do šaten bezbrankový stav.

Kaznějovští prostřídali. Do druhého poločasu poslali dvě čerstvé síly. Opticky se hra vyrovnala. Přesto se domácí dostali v 50. minutě do vedení. Kaznějovská obrana neupíchla balón a Jan Petrů otevřel skóre zápasu. Pak Kaznějovští přitlačili na pilu z čehož vyplynuly dvě šance. Koncovka ale pokulhával a s oběma hlavičkami mířícími doprodtřed brány si domácí gólman Petr Haubner poradil. Za tristní koncovku byli hosté potrestáni druhou brankou zápasu, kterou vstřelil v 70. minutě Robert Kozák. O dalších sto dvacet vteřin později se nejvyšší návštěva jara čítající sto osmdesát diváků mohla radovat potřetí. David Dvořák byl třetím a posledním střelcem zápasu. Bezvěrov vybojoval ze sedmi zápasů 17 bodů z 21 možných. Společně s podzimními čtrnácti se ze spodních pater tabulky dostal na pěkné osmé místo.



Ohlasy k zápasu



FK Bohemia Kaznějov B
Lukáš Kopecký - trenér: Své šance jsme nevyužili a soupeř nás trestal po našich chybách. Dvacet minut jsme hráli v deseti, bylo to těžké přesto jsme udrželi bezbrankový stav.



Sestavy


TJ Sázavan Bezvěrov
P. Haubner [-] - V. Hlavatý [-] , M. Novák [-] , J. Kubínek [-] , D. Dvořák [-] , T. Petrů [-] , R. Kozák [-] , J. Petrů [-] , P. Šulc [-] , M. Hejkal [-] , J. Větrovec [-]

FK Bohemia Kaznějov B
J. Šteingl [-] - M. Polívka [-] , M. Kozlík [-] (25. D. Pojer [-] ) , O. Hrdlička [-] , M. Vavřička [-] (46. J. Vondráček [-] ) , M. Brejník [-] , J. Beránek [-] , P. Holeček [-] , M. Fait [-] , J. Valenta [-] , L. Kopecký [-] (46. J. Kopač [-] )

ŽK: 80. P. Haubner , 86. T. Petrů - 25. M. Polívka , 80. J. Kopač .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: NESVADBA Karel - PYTÁK Václav (N), BUCHTELÍK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.