Křelovice nadělily Ledcům sedmičku


Branky


0

Křelovice přeměnily zápas s Ledci v exhibici a pojistily si tak třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zvládly první poločasy a vstřelily dvě branky

Křelovice si staví z domácího hřiště nedobitnou tvrz, kterou vybrali zatím jen v minulém kole hráči Bezvěrova. Zápas na velmi těžkém terénu gólově načal už ve 12. minutě křelovický Patrik Mazák, který byl na dlouhou dobu posledním příspěvkem v zápise o utkání. Ve 40. minutě už se o další přípis postaral skórující Josef Zeman. Ten tak stanovil poločasové skóre tohoto duelu a Křelovičtí tím položili slušný základ potvrzení třetí příčky v tabulce.

Druhý poločas se změnil v exhibici

Gól před pauzou vnutil do domácích řad klid a Ledce měly co dohánět. Z druhého poločasu oběhlo jen pět minut a stav se ale opět měnil. Patrik Kříž třetím gólem tohoto fotbalového klání dal tušit o tom, že body se z Křelovic odvážet opravdu nebudou. Po patnáctiminutové hluché pasáži se opět rozvlinila síť za Lubošem Pochobradským, O čtvrtou trefu Křelovic se postaral domácí snajpr Luděk Kyprý. S přiblížením poslední čtvrthodiny hry domácí sahli k prvnímu střídání. Patrik Mazák, střelec první branky, přenechal své místo na hřišti Martinu Nechutnému, který o dvě minuty později upravil na 5:0. Poté se se do hry zapojili i v 77. minutě střídající Jaroslav Dražský a v 80. minutě Petr Masák, který se osm minut po svém příchodu také zapsal mezi střelce. Gólovou tečku za utkáním udělal Luděk Kyprý. Tímto hokejovým skóre se Křelovice dotahly na rozdíl bodu za druhé Všeruby. Ledce zůstaly sedmé.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Křelovice
Václav Votík - trenér: Takhle vysoké skóre bylo nečekané, soupeře jsme k ničemu nepustili a zápas jsme zvládli od začátku do konce. Zadařilo se, měli jsme štěstí, Nepřipustili jsme překvapení.




Sestavy


TJ Jiskra Křelovice
A. Mayer [-] - J. Musil [-] (75. M. Nechutný [-] ) , V. Tyr [-] (80. P. Masák [-] ) , P. Rabada [-] , T. Blažek [-] , J. Zeman [-] , M. Blažek [-] , P. Mazák [-] (77. J. Dražský [-] ) , L. Kyprý [-] , P. Kříž [-] , J. Gengel [-]


Počet diváků: 80. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - HÁJEK Karel (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.