1:2p.
(1:0)
53. O. Kroj
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kožlany prohrály popáté za sebou. Tentokrát po penaltách


Branky


30. J. Šnajdr - 53. O. Kroj
0

Po odstoupení Heřmanky poslední kožlanská Olympie přivítala pátou Dolní Bělou. Dolní Bělá nevyužila své šance a remízový zápas nakonec rozhodly až penalty, ze kterých bod navíc brali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z trestňáku šťastný gól

Kožlany nemají na jaře dvakrát na růžích ustláno. Prohrály poslední čtyři kola a v tabulce po odstoupení Heřmanky ze soutěže jim patří poslední místo. Nutno říct, že s ohledem na tato fakta by při udržení Nýřan v B. třídě Kožlanští udrželi soutěž i pro příští rok. V Kožlanech se hrálo na velmi těžkém terénu. Po pátečních výkyvech počasí a podmáčeném terénu by nejeden vtipálek mohl říct, že by se zde hrálo dobře vodní pólo. Jen si přinést koupací čepice. Pořadatelé však zvládli situaci v rámci možností a tak se dvacáté pokračování mohlo odehrát i zde. Velkého fotbalového požitku se šedesát diváků nedočkalo. Měkké hřiště, kaluže, špatné odskoky míče napovídaly, že utkání spíše než mezi týmy bude s boj s terénem. Dolní Bělá přes tyto neduhy dokázala v první půli nastřelit tyč a břevno a dvakrát se zaskvěl ve vyložených šancích domácí Jiří Švamberg. Jediný gólový moment první půle přišel ve 30. minutě, kdy po předchozím faulu kopali domácí trestný kop. Jiří Šnajdr se postavil k exekuci a s přispěním toho, že se zeď rozestoupila, skončila jeho střela v síti dolnobělského brankáře Martina Krause. Hosté poté první poločas dohrávali se značnou nervozitou na kopačkách.

Dolní Bělé pomohl k vyrovnání vlastní gól

Dolní Bělá začala během několika minut druhého poločase přebírat roli favorita a to se záhy vyplatilo. Hosté zacentrovali do vápna, Oldřich Kroj se snažil vyvinout tlak na domácí obranu a po kontaktu s kolenem domácího obránce bylo v 53. minutě vyrovnáno. Hlavní sudí ovšem do zápisu jako střelce branky uvedl Oldu Kroje. S přibývajícím časem se Kožlanští více hlásili ke slovu, navyšující procenta držení míče a lehounká územní převaha už ale na konečném výsledku 1:1 nic nezměnila. 

Penalty jednoznačně pro hosty

Domácí měli výhodu první penalty. Přesto ze čtyř pokusů, které Olympie měla k dispozici, dokázala Martina Krause překonat jen jednou. Jednu penaltu v ideální výšce chytil a u dvou nemusel ani zasahovat, protože se nevešly ani mezi tři tyče. Dolní Bělá s pokutovými kopy naložila lépe a své tři pokusy umístila přesně tam, kam měla. Zbytek penalt už ani nebylo potřeba dokopávat a bylo tedy jasné, že Dolní Bělá si domů odveze i bodík navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Kožlany
Václav Kratochvíl - trenér: Byl hrozně těžký terén, Utkání o bojovnosti a z naší strany už jsem tam viděl nasazení. Remíza si myslím, že byla spravedlivá.

TJ Sokol Dolní Bělá
Lukáš Pešička - hrající trenér a kapitán: V první půli jsme zahazovali šance, dostali jsme smolný gól, ve druhé části se nám zase povedlo šťastný vstřelit. Pro nás je to ztráta, nemůžu být spokojen.



Sestavy


TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] - L. Štrunc [-] , J. Švamberg [-] , P. Jícha [-] , M. Beneš [-] (65. T. Hurt [-] ) - J. Koura [-] (82. M. Souček [-] ) , M. Kulhánek [-] , O. Kozler [-] , V. Švamberg [-] (65. J. Špaček [-] ) , L. Tupý [-] - J. Šnajdr [-]

TJ Sokol Dolní Bělá
M. Kraus [-] - L. Pešička [-] , L. Pešička [-] , J. Koudela [-] - J. Volf [-] , T. Bušek [-] , D. Koudela [-] - O. Kroj [-] - J. Turjanica [-] , L. Kolář [-] (46. L. Matoušík [-] ) , M. Dobrý [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: LANG Josef - FIALA Václav (N), PECHÁT Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.