Nečtiny utrpěly debakl v Kozolupech


Branky


21. J. Rajčáni , 39. M. Kučera (vl.) , 42. M. Frič , 53. J. Hucl , 66. J. Rajčáni , 79. J. Rajčáni , 83. J. Čech , 85. J. Rajčáni
0

Kozolupy držící postupové trumfy ve svých rukách přivítaly v rámci 18. kola doma Nečtiny a s chutí si zastříleli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhá polovina první části rozhodla o osudu zápasu

Kozolupy bojující o postup do 1B. třídy se hrály duel s týmem Nečtin. Kozolupy v dosavadním průběhu jara vybojovaly devět bodů. Nečtiny se trápí. Ze čtyř duelů si odnesly dva body, oba shodně po prohrách na penalty a propadají se tabulkou. Poslední tříbodové odpoledne se datuje do 11. kola, kdy si vyšláply v poměru 5 ku 3 na Kaznějov. Kozolupy potvrdily roli favorita utkání a od začátku zápasu měly nad svým soupeřem územní převahu. První branku přinesla ale až 21. minuta utkání, kdy se trefil domácí ostrostřelec Juraj Rajčáni. 39. minuta přinesla nešťastnou chvilku pronečtinského Martina Kučeru, který překonal vlastního brankáře a soupeřovi nabídl dvoubrankový náskok. Ve 42. minutě přidal třetí direkt Michal Frič a v Kozolupech se pomalu těšili na bodový přísun.

Špatný vstup a pět kousků

Domácím se přicházelo podstatně lépe do druhé půle a další branka byla jen vyústěním pohody ze zvládnuté první půle. 53. minutě tedy počtvrté vypnul síť za nečtinský Václavem Smolou Jiří Hucl. V 65. minutě Nečtiny vystřídaly gólmany - místo Václava Smoly přišel Roman Taut. Nečtinskému brankáři se ale vstup příliš nepovedl. O necelých šedesát vteřin po nástupu na hřiště, tedy v 66. minutě, ho překonal Juraj Rajčáni. V 79. minutě ten samý hráč přidal šestou branku zápasu. V 83. minutě se o slovo přihlásil Jakub Čech zvyšující už na 7:0. V té samé minutě domácí družina vystřídala také gólmany - Radka Šaška nahradil Josef Řehoř. 85. minuta přinesla ještě osmou branku. Jejím autorem byl střelec zápasu Juraj Rajčáni, který se tímto čtyřgólovým odpolednem dostal na třetí pozici v tabulce střelců. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Jan Hucl - trenér: Domácím vyšlo všechno, hostům nic. Někdy je takový den, kdy to prostě všechno vyjde.

TJ Nečtiny
Václav Polívka - hrající asistent trenéra: Omlouvám se, ale náš výkon z tohoto zápasu nestojí ani za komentář.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: REIPRICH Václav - DAVÍDEK Tomáš (N), PASCH Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.