Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Dolní Bělá si v pohodě došla pro tři body


Branky


0

Dolní Bělá vyprovodila kanárem Heřmanku, která jde od prohry k prohře. Dolní Bělá splnila roli favorita a brala všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle a bylo rozhodnuto

Dolní Bělá, která se drží v popředí ligové tabulky, zavítala na hřiště poslední Heřmanovy Hutě. Heřmance se jarní zápasy nedaří. Prohrála všechny zápasy jarní části s hrozivým skóre 3:29. Její poslední tříbodový zisk je už dosti zaprášený a datuje se do 4. kola podzimní části, kdy si vyšlápla na Kaznějov v poměru 10:3. Papírové předpoklady o tom, kdo je v utkání favoritem, začali hostující fotbalisté naplňovat hned z kraje utkání, kdy v 6. minutě David Koudela otevřel skóre zápasu. Na další gólový zápis se čekalo až do 37. minuty, kdy opět David Koudela zvýšil z penalty a v 41. minutě jeho spoluhráč Michael Michal přidal třetí branku domácí družiny. Po první půlce se zdálo býti utkání rozhodnuté. 

Domácí navyšovali skóre i ve druhé části

Povedený vstup do druhé půle hosté korunovali hned ve 47. minutě, kdy na čtyřbrankový rozdíl upravil střelec zápasu David Koudela. David završil hattrick a svojí osobní statistiku vylepšil už na deset branek v probíhajícím ročníku. V 57. minutě Davida Koudelu vystřídal Lukáš Matoušík a chvilku poté, konkrétně v 61. minutě Jakub Turjanica přidal pátou branku střetnutí. Bezzubého soupeře dorazil šestým gólem v 74. minutě právě zmiňovaný Lukáš Matoušík. Pohodové vítězství přineslo Dolní Bělé tři body, což znamená, že se dotáhla na rozdíl bodu na čtvrté Mladotice. Heřmanka zůstává poslední. 



Sestavy


TJ Heřmanova Huť
M. Sladký [-] , P. Brož [-] - M. Šůla [-] , M. Urbanczyk [-] , M. Poslední [-] , M. Adam [-] , T. Vlach [-] , J. Németh [-] , D. Hauer [-] , P. Haisman [-] , V. Lakó [-]

TJ Sokol Dolní Bělá
M. Kraus [-] - T. Polcar [-] , L. Pešička [-] , L. Pešička [-] , J. Koudela [-] (61. J. Turjanica [-] ) - P. Kaprál [-] (77. M. Dobrý [-] ) , D. Koudela [-] (57. L. Matoušík [-] ) , T. Bušek [-] , J. Volf [-] - O. Kroj [-] (77. D. Kalous [-] ) , M. Michal [-] (75. L. Kolář [-] ) -

ŽK: 11. M. Poslední .
Hráči zápasu: D. Koudela .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - PÁLEK Michal (N), SÝBA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.