J. Karban 27.
J. Karban 31. (p.)
D. Kojnok 81.
3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohemia nedala penaltu a přišla o možnost bodovat venku


Branky


27. J. Karban , 31. J. Karban (p.) , 81. D. Kojnok - 54. T. Kozlík
0

Nejlepší odehraný venkovní zápas předvedli hráči Kaznějova. Sahali po bodech, po neproměněné penaltě však odešli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly domácího střelce

Zápas o šest bodů - tak se dalo definovat toto střetnutí sousedů v tabulce, kteří budou muset ještě zabojovat v následujících kolech o udržení soutěže Jedenáctá Blatnice a dvanáctý Kaznějov dělily před zápase pouhé tři body. Ze statistického pohledu - v případě, že by Kaznějov vyhrál, šel by před svého soupeře v tabulce. Bylo tedy o co hrát a aktivní fotbal byl k vidění od prvních minut. Blatnické stále trápí jedna důležitá věc - koncovka. Za první čtyři jarní kola totiž Slovan vstřelil pouhé tři branky. Ve 27. minutě však dal na statistiky rychle zapomenout. Po centru Greifa z pravé strany si Jan Karban hlavou našel balón a neomylně zavěsil k bližší tyči - 1:0. Ve 31. minutě bylo zas o něco veseleji. Domácí David Tětek vybojoval míč a narazil Zdeňku Kaslovi do běhu ten si obhodil ve vápně stopera. Tomu nezbylo než zfaulovat Kasla a rozhdočí Oliverius nařídil pokutový kop. K němu se postavil Jan Karban a zvýšil na rozdíl dvou branek. Slovanu se tedy do kabin odcházelo daleko lépe, vidina bodů byla blízko, ovšem nepředbíhejme, je teprve půlka zápasu.

Neproměněná penalta byl zlom

Blatnice hrála aktivněji, Kaznějov se ovšem snažil tempu vyrovnat. Po této větší optické převaze se ke slovu opět přihlásila blatnická střelecká nemohoucnost, za kterou přišel trest. V 54. minutě zadělal na drama Tomáš Kozlík, který z brejku snížil. Klíčový moment přišel v 77. minutě, kdy podkopl obránce domácích soupeře ve vápně a byla nařízena druhá penalta v zápase. Kaznějovští s ní naložili prachbídně. Velká šance na vyrovnání přišla vniveč. Po tomto momentu se vytratila ze hry veškerá myšlenka. Blatničtí ani kaznějovští nevěděli co hrát, až je z letargie vytrhl David Kojnok. V 81. minutě rozjel akci po levé straně Zdeněk Kasl, zatáhl míč až k brankové čáře a poslal jej před bránu Davidu Kojnokovi, který pumelicí z malého vápna málem roztrhl síť. Blatnice po závěrečném hvizdu brala tři body a soupeřovi odskočila na šest bodů. Umístění týmu zůstala stejná.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Blatnice
Roman Štýs - trenér: Vyrovnaný zápas. Konečně jsme vstřelili více než jeden gól. Vítězství to bylo vydřené.

FK Bohemia Kaznějov B
Lukáš Kopecký - trenér: Neproměnili jsme své šance a to nás stálo body. Neproměnili jsme penaltu, to si myslím, že byl rozhodující moment zápasu. Měli jsme šanci bodovat.



Sestavy


TJ Slovan Blatnice
V. Skříčil [-] - D. Tětek [-] (65. J. Pechler [-] ) , D. Čech [-] , J. Fišer [-] , M. Greif [-] , J. Karban [-] (62. D. Šindelář [-] ) , Z. Kasl [-] (89. R. Novotný [-] ) , D. Kojnok [-] (85. J. Mestl [-] ) , H. Kulhánek [-] , P. Liškutín [-] , M. Stehlík [-]

FK Bohemia Kaznějov B
M. Mleziva [-] - T. Hrabík [-] , T. Kozlík [-] , M. Brejník [-] , J. Beránek [-] , J. Pašek [-] , O. Hrdlička [-] (72. M. Kozlík [-] ) , M. Fait [-] (89. L. Kopecký [-] ) , J. Šmídl [-] , R. Švátora [-] (80. M. Povišer [-] ) , L. Baloun [-]

ŽK: 35. D. Čech , 77. H. Kulhánek - 14. J. Beránek .
Hráči zápasu: V. Skříčil , J. Karban .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - RIEDL Pavel (N), POLÍVKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.