1:2p.
(1:1)
42. L. Kraček (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

To nejzajímavější se vešlo do šedesáti vteřin


Branky


41. A. Pašek - 42. L. Kraček (vl.)
0

Nejzajímavější momenty se odehrály těsně před přestávkou, kdy Ledce dvakrát skórovaly. Přesto bylo skóre nerozhodné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Ledců

Ledce, které jsou v kontaktu s pomyslnými stupni vítězů, přivítaly doma bezvěrovský Sázavan. Domácím se v průběhu jara vcelku daří. Třikrát ze čtyř možných pokusů odešli ze zápasu vítězně. Poraženi byli pouze v utkání ve Zbůchu. Bezvěrovští, kteří jsou v popředí druhé poloviny tabulky, je na tom ze statistického hlediska stejně. Tři výhry a jedna prohra a to hned v prvním jarním kole s prvním týmem tabulky. Na hřišti to vypadalo dosti neučesaně. V prvním poločase vítězila na obou stranách nepřesnost. Akce končily převážně v hlouby hřiště, kvůli neschopnosti aktérů zpracovat míč. Ve 41. minutě Ondřej Tupý se z pravé strany pokoušel střílet, byla z toho prudká nahrávka a tuto příhru si našel Aleš Pašek, který ji narval do rohu brány. Po rozehrávce se dostali hosté do brejku levý bek Lukáš Kraček situaci nezvládl a snažil se vypíchnout míč hostujícímu útočníkovi a tím si vstřelil vlastní gól. Dva góly domácích a poločasové skóre 1:1.

Ve druhé půli už se diváci gólu nedočkali

Druhá polovina utkání už tak záživná jako konec prvního poločasu nebyla. Fotbalovost se čím dál více vytrácela, naopak ve hře se projevovala čím dál častěji nepřesnost, kazení přihrávek, spousty vhazování a šancí bylo opravdu minimum. Jediné čeho bylo dost, byla žlutá napomenutí. Domácí viděli žlutou jednou, hosté hned čtyřikrát. Suma sumárum po devadesáti minutách bylo skóre stále nerozhodné a na řadu musely přijít pokutové kopy. 

Z penalty se dá netrefit brána

Bonusový bod v této disciplíně získali fotbalisté Sázavanu, kteří proměnili všechny čtyři své pokusy. Domácí tak úspěšní nebyli, neboť jejich dva střelci vůbec netrefili zařízení. Ledce díky této porážce předběhla Dolní Bělá. Aktuálni jim patři šesté místo. Bezvěrov je devátý. 



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Marek Matějka - trenér: Nebylo to hezké utkání. Spousta nepřesností a jak chceme vyhrát, když si dáme vlastní branku. Penalty už jsou loterie. My jsme dvě nedali, soupeř dal všechny.




Sestavy


FK Ledce
L. Pochobradský [-] - P. Fryč [-] , J. Nový [-] , J. Mareš [-] (75. J. Pokorný [-] ) , L. Kraček [-] (83. P. Novohradský [-] ) , A. Pašek [-] , T. Havránek [-] , D. Štefánek [-] , O. Tupý [-] , O. Hano [-] , V. Kabát [-]

TJ Sázavan Bezvěrov
P. Haubner [-] - V. Hlavatý [-] , M. Novák [-] , D. Ďurinský [-] , J. Šulc [-] , T. Petrů [-] , M. Malec [-] , J. Petrů [-] , D. Dvořák [-] , P. Šulc [-] , J. Větrovec [-] (81. P. Bubník [-] )

ŽK: 43. O. Tupý , 62. J. Mareš - 62. V. Hlavatý , 70. M. Novák , 70. T. Petrů , 90. D. Dvořák .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: FINKLAR Jaroslav - MAREŠ Jiří (N), PYTÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.