4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kožlany podruhé za sebou vyšly gólově naprázdno


Branky


0

Kožlany, které jsou namočené ve hře o sestup v druhém zápase za sebou nedokázaly vstřelit branku a odjely domů z prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kožlanským se lepila smůla na paty

Souboj desátého s dvanáctým týmem tabulky byl k vidění v Bezvěrově, kde místní Sázavan přivítal hosty z Kožlan. Mužstvo Olympie vyhrálo první dva jarní zápasy a z posledního zápasu vyšlo s prázdnou v kolonce bodů i v kolonce vstřelených branek. Pokračující střelecké trápení bylo vidět i v tomto zápase, kdy z kraje zápasu nedokázali hosté vstřelit ze svých šancí branku. V obou případech se mč přilepil na tyč. Co se nedařilo na jedné straně, to se dařilo na té druhé. Domácí Sázavan se ujal vedení v 10. minutě. Skóre otevřel Robert Kozák. Bezvěrovští drželi hru pod kontrolou. Pro kožlanské nastal zlom před odchodem do šaten. Jiří Šnajdr pro zranění musel ve 40. minutě nuceně střídat a po změně stran už to byla víceméně jednostranná záležitost.

Druhá půle rozhodla o debaklu

Kožlany citelně oslabeny ve druhé půli úplně odešly a na hřišti byl prakticky jen jeden tým. Deset minut po přestávce přišla pro Olympii hororová pětiminutovka. Nejdříve v 55. minutě zvyšoval na dvougólový rozdíl Jiří Kubínek. 58. minuta a další branka Sázavanu, tentokrát se o ni postaral Tomáš Petrů. Tomáš o dvě minuty později přidal svojí druhou branku. Domácí v tu dobu v utkání jasně dominovali a nedovolili kožlanským téměř nic. Bezvěrov si ziskem tří bodů zajistil klidnější vody středu tabulky a nyní figuruje na deváté příčce. Kožlany podruhé za sebou vyšly naprázdno.



Ohlasy k zápasu



TJ Olympie Kožlany
Václav Kratochvíl - trenér: Takhle se nebojuje o záchranu, z naší strany to byla bída. Bylo to bez důrazu bez nasazení. Soupeř působil lepším dojmem, ze začátku jsme dokázali odpovědět, po zranění Šnajdra se všechno zlomilo.



Sestavy


TJ Sázavan Bezvěrov
P. Haubner [-] - V. Hlavatý [-] , M. Novák [-] , J. Kubínek [-] (75. P. Šulc [-] ) , J. Šulc [-] , T. Petrů [-] , D. Ďurinský [-] , J. Petrů [-] , M. Hejkal [-] (74. P. Bubník [-] ) , R. Kozák [-] , M. Metlický [-] (80. M. Stibor [-] )

TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] - L. Frank [-] , L. Tupý [-] , P. Jícha [-] , M. Beneš [-] - J. Hromada [-] (71. M. Souček [-] ) , J. Šnajdr [-] (40. L. Štrunc [-] ) , O. Kozler [-] , M. Kulhánek [-] , J. Špaček [-] - D. Denk [-]

ŽK: 45. M. Hejkal - 45. O. Kozler , 54. L. Tupý .
Hráči zápasu: T. Petrů .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BOHUN Josef - RADA Jaroslav (N), JÍCHA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.