4:5p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice urvaly v penaltách první jarní body


Branky


14. M. Hlous , 37. F. Socha , 81. J. März , 90. J. März - 25. V. Šiml , 35. O. Šiml , 60. V. Šiml , 66. O. Šiml
0

Zápas dvou týmů, kterým se jarní část ligy moc nedaří, nastoupily ve vzájemném duelu v Nečtinech. Nečtiny v jarní části vyválčily zatím jediný bod za prohru po penaltách v minulém kole. Mladotice přijely s bilancí tří jarních porážek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali velmi aktivně

První minuta zápasu a hned z toho byla šance. Po centru domácího Václava Polívky Filip Socha z malého vápna trefil pouze brankáře. Ve 14. minutě Václav Polívka posílal přetažený centr do pokutového území, kde si našel přihrávku Martin Hlous a lobem přes brankáře vstřelil první branku zápasu. V 25. minutě dorážel Václav Šiml vyraženou střelu a srovnal. V 35. minutě Ondřej Šiml natáhl z dobrých třiceti metrů ke střele a míč se zavlnil až v síti. Ve 37. minutě rozjely domácí po levé straně akci, Lukáš Lejsek centrem našel Václava Polívku, který vše vyšperkoval přihrávkou přes malé vápno našel zakončujícího Filipa Sochu. Tento gól stanovil, že po přestávce se bude začínat prakticky od nuly.

Nečtiny se nevzdaly a posledních deset minut patřilo jim

Mladotičtí i ve druhém poločase byly aktivnějším týmem. V 60. minutě Václav Šiml poslal hosty opět do vedení. Šest minut po třetím gólu se i Ondřej Šiml dokázal trefit podruhé v tomto utkání. Bratři Šimlové poslali Mladotice tedy do dvoubrankového vedení. V 77. minutě domácí vystřídali, místo Luboše Brady přišel Jaroslav März. Toto střídání se pro zbytek zápasu ukázalo jako klíčové. Čtyři minuty po svém příchodu na hřiště, tedy v 81. minutě dostal Jaroslav März přihrávku od Václava Polívky z rohu velkého vápna a snížil na rozdíl gólu. V 90. minutě přišel poslední nápor domácích Martin Hlouš vyhrál hlavičkový souboj, přihrával Filipa Sochu, který centrem vybídl Jaroslava Märze ke skórování a ten nůžkami vyrovnal.

Nečtiny opět penalty nezvládly.

K rozhodnutí, kdo získá bonusový bod, bylo potřeba jen čtyř sérií v této dovednostní soutěži. Zatímco hosté skórovale ze všech pokusů, domácí takové štěstí neměli. Jednou vystihl penaltu brankář Pavel Koudele a jednou domácí orazítkovali břevno. Nečtiny tím pádem uhrály druhý jarní bod, stále však zůstávají bez jarního vítězství. Mladotičtí slaví na jaře první vítězství. 



Ohlasy k zápasu


TJ Nečtiny
Václav Polívka - hrající asistent trenéra: V minulém kole jsme body ztratili, teď jsme alespoň bod získali. Povedlo se nám střídání Jardy Märze, které rozhodlo, že jsme to dotáhli k vyrovnání.

TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera - vedoucí týmu: Byli jsme dnes lepším týmem a myslím, že jsme měli vyhrát za tři body. Samozřejmě jsme rádi alespoň za ty dva a že se naše hra na jaře začíná lepšit.



Sestavy


TJ Nečtiny
R. Taut [-] - Z. Bittermann [-] , M. Hlous [-] , O. Plic [-] , O. Hejlík [-] - L. Brada [-] (77. J. März [-] ) , L. Lejsek [-] (88. P. Bock [-] ) - F. Socha [-] , V. Polívka [-] - M. Alexi [-] , J. Kamínek [-]

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - P. Krejčí [-] , F. Krofta [-] , V. Šiml [-] , T. Kučera [-] - P. Novotný [-] , T. Randa [-] , O. Jánský [-] (75. V. Sebránek [-] ) , O. Krofta [-] , O. Šiml [-] - D. Urban [-] (89. V. Houdek [-] ) -

ŽK: 52. F. Krofta , 55. D. Urban , 84. P. Novotný , 86. O. Šiml .
Hráči zápasu: V. Polívka , J. März - O. Šiml , V. Šiml .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: WALTER Ladislav - PASCH Stanislav (N), HAUZNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.