2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Kaznějov zabral a vyšlápl si na bezzubé Mladotice


Branky


0

Třetí Mladotice si brousily zuby na zisk prvních tří jarních bodů. V cestě stáli Kaznějovští, kteří uzavírají tabulku okresního přeboru. Bohemka zabrala a brala všechny body. Hosté na jaře ještě nevyhráli, přesto drží i nadále třetí příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

V Kaznějově se očekával s ohledem na postavení Mladotic a B týmu Kaznějova export bodů ke Střele. Kaznějovští poslední, Mladotice třetí. Domácí měli co napravovat, protože v minulém kole prohráli ve Všerubech 0:9. A to se povedlo. Bohemka opravdu předváděla diametrální rozdíl oproti minulému kolu. Doplněna o několik hráčů A mužstva kombinační hrou a přesnějšími přihrávkami vzbudila dobrý dojem. Mladotice bez dvou hráčů standardně nastupujících v základní sestavě se těžko dostávaly do hry. Nakopávané balony a hrozící brejky bylo jediné nebezpečí hráčů Sokola. Při odchodu do šaten byl ale stav stále nerozhodný.

Závěr zápasu přinesl dvě branky a vítězná domácí jarní premiéra

Kaznějovští stále hráli o několik stupňů lepší a líbivější fotbal než minulé kolo a Mladotičtí se stále nemohli dostat do hry. Přesto se utkání dočkalo v poslední desetiminutovce dvou branek. Osmdesát diváků si poprvé zakřičelo GÓL v 87. minutě, kdy účet zápasu otevřel Jan Vondráček. Obecenstvo nestihlo po této brance pomalu ani zvlažit hrdlo pivem a mohli si zakřičet podruhé. Konečnou podobu výsledku dal tři minuty po prvním střelci Daniel Pojer. Tedy 90. minuta a 2:0. Mladotice se i přes prohru udržely na bronzové pozici, ale už na ně zle dotahují křelovické Jiskry. Kaznějov zůstal poslední, ovšem stáhl o tři body ztrátu na soupeře, kteří jsou v tabulce před ním. 



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov B
Lukáš Kopecký: Ukázali jsme, že umíme hrát. Měli jsme více ze hry. Myslím si, že soupeř ve druhé polovině fyzicky odpadl a my jsme už jen čekali, kdy dáme góla.

TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera: Nešlo nám vůbec nic. Hráli jsme to hodně špatně. Soupeř byl prostě dneska lepší.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov B
J. Šteingl [-] - J. Kopač [-] , M. Polívka [-] (89. M. Kozlík [-] ) , V. Vašíček [-] (67. T. Kozlík [-] ) , D. Pojer [-] , J. Beránek [-] , M. Brejník [-] (78. O. Hrdlička [-] ) , M. Fait [-] (69. J. Šmídl [-] ) , J. Valenta [-] , J. Kiss [-] , J. Vondráček [-]

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - R. Kučera [-] , T. Kučera [-] , V. Šiml [-] , P. Berka [-] - T. Randa [-] , O. Krofta [-] , P. Novotný [-] - O. Jánský [-] (73. P. Píša [-] ) , D. Urban [-] - F. Krofta [-]

ŽK: 34. M. Fait , 41. J. Kopač - 12. P. Novotný , 57. F. Krofta , 86. T. Kučera .
Místo: Kaznějov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - POVIŠER Marek (N), HAUZNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.