Křelovice daly před přestávkou během dvou minut dva góly a dokráčely si pro výhru


Branky


0

Vyrovnané skóre strhli na svojí stranu dvěma brankami před přestávkou domácí fotbalisté a tím si zajistili na jaře druhou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí gól hostů a obrat před přestávkou

Od prvních minut působilo utkání velmi ustrašeně. Přesto v 9. minutě Kozolupy vstřelily branku. Kozolupští zatáhli balon do hlouby útočné poloviny a téměř z brankové lajny přišel centr na penaltový puntík, odkud se Juraj Rajčáni nemýlil. Na težkém křelovickém terénu se hrál velmi slušně vypadající fotbal s množstvím šancí. Hosté v první půli nastřelili tyče a hrozili z brejků, ovšem to hlavní měli v zásobě domácí. Po 30 minutách hry domácí zahrávali roh a padající list našel hlavu Jiřího Gengela, který vyrovnal skóre. Ve 41. minutě Josef Zeman poslal opět po rohu hlavou míč do sítě. o dvě minuty později, tedy ve 43. minutě zahrávali domácí přímý kop a Luděk Kyprý, jak jinak než hlavou, dal podnět k tomu, že o přestávce bude v křelovické kabině hodně veselo.

Ve druhém poločase přišla už jen gólová pojistka

Kozolupy musely strpět ještě jednu gólovou radost domácích. V 55. minutě měla Jiskra výhodu rohového kopu a počtvrté v tomto utkání padla branka hlavou. Jiří Gengel si připsal v tomto mači svojí druhou trefu. Paní Štěstěna byla přikloněna k domácím po všech stranách. Nejenže dokázali druhému celku tabulky vstřelit čtyři branky, ale během utkání je zachránila třikrát branková konstrukce po povedených akcí kozolupských fotbalistů. Křelovice si na jaře, které shodou okolností budou hrát celé doma, připsaly druhou výhru a tím pádem stoprocentní úspěšnost.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Křelovice
Václav Votík: Hosté měli spoustu šancí, kdybychom prohrávali po půlce 0:3, nikdo by se nemusel divit. Vše rozhodla čtvrthodina před přestávkou, kdy se nám povedly vstřelit tři branky.

TJ Sokol Kozolupy
Jan Hucl: Domácí byli na velmi těžkém terénu daleko důraznější než my. Rozhodlo samozřejmě to, že domácí skórovali čtyřikrát a my pouze jednou.



Místo: Křelovice. Počet diváků: 72. Rozhodčí: REIPRICH Václav - HÁJEK Karel (N), DAVÍDEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.