3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poklidná výhra domácích zpečetěná vítězným gólem muže v rukavicích


Branky


28. Š. Chrien (p.) , 43. S. Schejbal , 70. Z. Kopček
0

Před nejvyšší návštěvou 1. jarního kola se představili fotbalisté Zbůchu a Nečtin. Domácí brali všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půlce dva góly

S výhodnějším postavením v tabulce a s devítibodovým náskokem vstupovali v rámci 14. kola fotbalisté Nečtin na hřiště domácího Zbůchu. První dvacetiminutovka nabídla nejvyšší návštěvě tohoto kola zcela vyrovnanou podívanou. Ve 28. minutě měli domácí fotbalisté výhodu pokutového kopu, ke kterému se postavil domácí brankář Štefan Chrien, který nezaváhal a svůj tým tím poslal do vedení. To navýšil těsně před přestávkou, konkrétně ve 43. minutě, útočník s devítkou na zádech Stanislav Schejbal, který se vrátil z hostování v Tlučné, která hraje 1.A třídu. Domácí tedy odcházeli do kabiny s výrazně lepší náladou.

Pojistka a body zůstávají doma

Nečtiny sice nastoupily do druhého poločasu s dvougólovým mankem, ale nedá se říct, že by to zabalily. Akce se střídaly na obou stranách a šance přicházely. Vyrovnaný zápas definitivně zlomila třetí branka, kterou vstřelil v 70. minutě Zdeněk Kopček. Pak už určovali domácí ráz utkání a v pohodě si došli pro první jarní vítězství. Mužstvo Baníku se touto výhrou dostalo na 20 bodů a stáhlo dnešního soupeře na šest bodů. Fotbalisté Nečtin jsou v tabulce šestí se ziskem 26 bodů. Čtvrtá Jiskra Křelovice a pátá Dolní Bělá má stejný počet bodů, ovšem mezi těmito třemi týmy rozhoduje o postavení v tabulce skóre.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch
Richard Spiller: Nečtiny byly velmi kvalitním soupeřem. Vytvořily si šance. My jsme byli šťastnější, že jsme proměňovali. Náš cíl je stabilizace kádru a chceme hrát tak, abychom se nemuseli bát sestupu.

TJ Nečtiny
Václav Polívka: Rozhodli šance domácích, my jsme nevyužili ty naše.



Sestavy


TJ Baník Zbůch
Š. Chrien [-] - S. Schejbal [-] , L. Vladař [-] , T. Bártek [-] (80. J. Zetocha [-] ) , A. Prokop [-] , J. Hrdlička [-] , J. Šiman [-] , J. Veselý [-] , P. Malý [-] (60. Z. Kopček [-] ) , M. Netušil [-] , D. Lorenc [-]

TJ Nečtiny
S. Arnet [-] - O. Plic [-] , Z. Bittermann [-] , M. Hlous [-] - L. Brada [-] (46. V. Šedivec [-] ) , L. Lejsek [-] (61. O. Hejlík [-] ) , M. Alexi [-] , J. März [-] , M. Kučera [-] - F. Socha [-] , V. Polívka [-] (88. P. Bock [-] ) -

ŽK: 39. P. Malý , 73. M. Netušil , 85. D. Lorenc - 58. V. Polívka , 58. J. März .
Hráči zápasu: Š. Chrien , J. Veselý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - SPILLER Richard (N), PASCH Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.