2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání rozhodly dvě hrubky domácích


Branky


20. J. Tycar , 48. M. Kuna - 12. O. Kroj , 33. J. Koudela , 68. D. Koudela
0

Líně si dali vlastní gól a nabídli hostům tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K míči se už nedostal, přesto padla branka

Na nekvalitním podmáčeném hřišti a s rozdílem čtyř bodů nastupovali k vzájemnému utkání jedenáctky Líní a Dolní Bělé. Domácí začali aktivně, avšak první branku vstřelili borci Dolní Bělé, konkrétně ve 12. minutě Oldřich Kroj. Domácí neotáleli a po 20. minutách bylo skóre opět vyrovnané. Trefil se záložník Jan Tycar. Mírně aktivnější po zbytek poločasu pak byl ale Sokol. Ze své snahy pak vytvořil akci, v jehož zárodku Jan Wolf přihrával Jiřímu Koudelovi, který se už ale k míči nedostal. Obránce domácích vystihl úmysl a bohužel brankář vyběhl a srazil si míč do své svatyně. V ten moment běžela 33. minuta.

Povedený návrat z kabin

Na domácí fotbalisty se smůla přilepila v první půlce v podobě vlastního gólu. Za to vstup do té druhé vyšel znamenitě. Tři minuty po návratu na hřiště domácí Marek Kuna vyrovnal, a tedy ve 48. minutě se začínalo prakticky od začátku. S probíhající 68.minutou přišla další změna skore. Na 3:2 z pohledu Sokolů upravil sourozenec již zmiňovaného Jiřího Koudely David. Iniciativu pak přebrala Líňská jedenáctka a do konce zápasu pak byla lepší a nebezpečnější. Gól se jim však již vstřelit nepodařilo. David Koudela je tedy podepsán pod rozdílovou brankou, která znamená sedmou výhru Sokola v letošním ročníku.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně
Petr Aschennbrener: Chceme odstranit chyby, nepřesnosti a vrátit do naší hry pohodu. Musíme dopilovat některé věci

TJ Sokol Dolní Bělá
Lukáš Pešička: Pro nás bylo těžké, že jsme neměli hráče na střídání. Navíc se nám jeden z kraje utkání zranil. Museli jsme to přeskládat a nějak jsme to dokopali. Musím říct, že od našeho gólu na 3:2 byli domácí jasně lepší.



Sestavy


TJ Baník Líně
O. Zítka [-] - M. Vágner ml. [-] (88. L. Toth [-] ) , M. Janča [-] , M. Kuna [-] , J. Tycar [-] , T. Aschenbrenner [-] , V. Zítka [-] (49. D. Dudík [-] ) , P. Staškovič [-] , M. Šluk [-] , J. Cink [-] , T. Šoul [-]

TJ Sokol Dolní Bělá
M. Kraus [-] - M. Dobrý [-] , J. Volf [-] - D. Koudela [-] , T. Bušek [-] - L. Matoušík [-] , J. Turjanica [-] - J. Koudela [-] , O. Kroj [-] , L. Kolář [-] , L. Pešička [-]

ŽK: 30. J. Koudela .
Hráči zápasu: M. Kuna .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - TOPTEJ Emil (N), SÝBA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.