L. Kyprý 43. (p.)
P. Mazák 46.
L. Strnad 73.
3:1
(1:0)
84. T. Randa
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice ztratily body na hřišti Křelovic


Branky


43. L. Kyprý (p.) , 46. P. Mazák , 73. L. Strnad - 84. T. Randa
0

Utkání z první poloviny tabulky nabídlo o sobotním odpoledni hřiště v Křelovicích. Domácí svojí výhrou drží kontakt s čelem tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance Mladotic a gól z penalty pro domácí fotbalisty

Na, podle slov diváků a činovníků obou klubů, hrozném hřišti se utkala v rámci 14. kola mužstva Křelovic a Mladotic. Křelovičtí drží kontakt s čelem tabulky a Mladotice před tímto duelem měly na 2. příčce tabulky stejný bodový zisk jako první Kozolupy. Mladotice si v prvním poločase vytvořily dvě stoprocentní šance, které ale neměly vliv na to, aby těsně před přestávkou pohnuly ukazatelem skóre. Nulu v kolonce vstřelených branek se ale povedlo nakonec proměněnou penaltou ve 43. minutě vymazat domácímu Luďkovi Kyprému. Diváci, kterých se v Křelovicích sešla rovná osmdesátka, sledovali gólově zatím velmi dietní utkání.

Více šancí a více gólů přinesla až druhá půle.

Toto už ale neplatilo o druhém poločase. Po návratu ze zbrusu nového zrekonstruovaného zázemí křelovického fotbalového stánku přišla hrubka obrany Mladotic. Stoper hostí posílal brankáři malou domů, kterou vystihl Patrik Mazák a, jak jinak než mazácky ve 46. minutě, upravil na průběžných 2:0. Křelovičtí po celý druhý poločas mírně přehrávali domáci fotbalisty, přesto se z další branky radovala domácí Jiskra. Probíhala 73. minuta a střídající Libor Strnad, který byl tou dobou na hřišti nějakých osm minut, dal domácím jistotu, že body z prvního jarního kola zůstanou všechny doma. Kosmetickou úpravu skóre udělal za utkáním v 84. minutě mladotický Tomáš Randa, pro kterého to byla už šestnáctá branka v ročníku.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Křelovice
Tomáš Blažek: První poločas byl velmi vyrovnaný, Mladotice měly dvě šance, které nevyužily a my jsme měli jednu. Pomohl nám gól z penalty. Po změně stran byly Mladotice lepším týmem.

TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera: V Křelovicích se nedá hrát technicky. Vždycky je to o ubojování než o tom, ukázat pěkný fotbal.Jednoznačně remízový zápas jsme si prohráli dvěma chybami.



Sestavy


TJ Jiskra Křelovice
A. Mayer [-] - T. Blažek [-] , J. Gengel [-] , Z. Tabaček [-] , M. Blažek [-] , J. Musil [-] (65. L. Strnad [-] ) , P. Mazák [-] , J. Zeman [-] (75. J. Gruber [-] ) , V. Tyr [-] , L. Kyprý [-] , P. Kříž [-]

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - R. Kučera [-] , T. Kučera [-] , V. Šiml [-] , P. Berka [-] - T. Randa [-] , O. Krofta [-] , O. Šiml [-] - O. Jánský [-] (75. P. Píša [-] ) , Z. Slach [-] - F. Krofta [-] (60. P. Novotný [-] )

ŽK: 83. P. Kříž , 92. J. Gruber - O. Krofta , 35. T. Kučera , 64. T. Randa , 86. P. Píša .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KLIK Karel - HÁJEK Karel (N), HAUZNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.