Kozolupy doma nepovolily překvapení


Branky


12. M. Frič , 25. J. Rajčáni , 39. V. Sláma , 70. V. Sláma (p.) , 85. M. Frič - 62. J. Kubínek
0

Krásných fotbalových momentů není nikdy dost a 70ti metrový sprint Vojty Slámy s gólovou tečkou rozhodně patří mezi ně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina rozhodla

Kozolupští, kteří jsou jedním z adeptů na postup, přivítali na svém hřišti borce z Bezvěrova. Bezvěrovští potřebují nutně bodovat, protože v tabulce jim patří 11. místo. První gól na sebe nechal čekat jen do 12. minuty. Kozolupský Michal Frič dorazil na hranici malého vápna brankářem vyraženou střelu. Ve 25. minutě zvyšoval už na 2:0 Juraj Rajčáni. Aby toho nebylo málo, domácí do poločasu vstřelili ještě svojí třetí branku. Vojtěch Sláma ve 39. minutě na vlastní polovině obehrál soupeře a namířil si to přímo k brance Sázavanu. Svůj 70ti metrový sprint korunoval přesným zakončením mezi tři tyče. 3:0 a prakticky rozhodnutý zápas.

Dva dvougóloví střelci

Sázavan chtěl s utkáním ještě něco udělat a hráči hostí po tříbrankovém direktu z první půle vyběhli po přestávce na pažit jak vyměnění. Zatlačili domácí a svou snahu završili gólem Jiřího Kubínka z 62. minuty. Zlomový moment druhé půle nastal kolem 70. minuty za stavu 1:3 z pohledu hostů. Bezvěrovští neproměnili svoji další stoprocentní šanci a přišel trest v podobě proměněné penalty domácího nyní již dvougólového Vojtěcha Slámy. Pět minut před vypršením řádné hrací doby dal svůj druhý gól i Michal Frič. Utkání se poté už jen v poklidu dohrávalo. Pro Michala Friče to byly v sezóně branky číslo 2 a 3 a Vojtěch Sláma už se dostal na 12 branek. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Jan Hucl: Dnes jsme byli lepší, měli jsme více šancí. Zápas jsme rozhodli už v první půlce a pak už to byla jen otázka dohrání.

TJ Sázavan Bezvěrov
Jaroslav Rada: Kdybychom proměnili tutovku a snížili na 2:3, mohlo to být ještě zajímavé. Tam se z mého pohledu lámal chleba. Naším cílem pro jarní část je klidný střed tabulky.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: FINKLAR Jaroslav - DAVÍDEK Tomáš (N), RADA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.