M. Adam 21.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Vzájemný zápas sousedů v tabulce vyhráli hosté


Branky


0

Místo vyrovnání přišlo dvoubrankové vedení hostů. Ti si ho už vzít nenechali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heřmanka vedla, pak dostala gól do šatny

První jarní utkání a hned boj o body mezi sousedy v tabulce. Oba týmy, které jsou ohroženy sestupem do nížší soutěže, si to rozdaly na hřišti Heřmanovy Hutě. První poločas nabídl třicítce věrných fanoušků dvě branky, a to po jedné na každé straně. Domácí fotbalisté se dostali do vedení v 21. minutě, kdy se trefil Miroslav Adam. Bylo to již po dvanácté v tomto ročníku. Hosté z Kožlan odpověděli těsně před přestávkou, kdy brankou Jiřího Šnajdra ze 45. minuty vyprovodili domácí do šaten. Před začátkem druhé půle tím pádem zůstalo vše otevřené.

Po přestávce přišel obrat

Po přestávce oba týmy držely nerozhodný stav až do 63. minuty, kdy jazýček vah překlopil na stranu Olympie záložník Václav Švamberg. Jeho branka se v konečném zúčtování jeví jako vítězná. Domácí věděli, že mají před sebou ještě půlhodinu zápasu. Z jejich aktivity se vyvinula akce, na jejímž konci při cestě za vyrovnáním se postavila do cesty tyč zařízení. To po konci utkání domácí hodně mrzelo, protože nedlouho poté, konkrétně v 85. minutě, inkasovali třetí branku. Tu vstřelila opět kožlanská jedenáctka Jiří Šnajdr. Kožlany se touto výhrou dotáhly na svého dnešního soupeře na tři body. Pro obě strany bude nesmírně důležité zvládnutí dalších utkání. Kožlany dnes v tomto ohledu byly šťastnější.



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanova Huť
Jan Lako: Z mého pohledu remízový zápas. Pro nás bylo těžké, že jsme neměli nikoho na lavičce. Kdybychom vyrovnali, mohlo to být jinak. Samozřejmě se zkusíme zachránit.

TJ Olympie Kožlany
Václav Kratochvíl: Byl to hodně vyrovnaný zápas a naše bojovnost a trochu štěstí nám pomohly k výhře.



Sestavy


TJ Heřmanova Huť
S. Sladký [-] - M. Poslední [-] , M. Kaprál [-] , M. Adam [-] , T. Vlach [-] , L. Németh [-] , D. Hauer [-] , P. Haisman [-] , V. Lakó [-] , M. Šůla [-] , M. Urbanczyk [-]

TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] - L. Frank [-] , T. Hurt [-] , P. Jícha [-] , M. Beneš [-] - V. Švamberg [-] , D. Denk [-] , M. Kulhánek [-] , L. Štrunc [-] - J. Šnajdr [-] , L. Tupý [-]

ŽK: 42. M. Urbanczyk , 45. V. Lakó , 58. D. Hauer , 90. M. Poslední - 34. D. Denk , 75. L. Štrunc . ČK: 88. V. Lakó .
Hráči zápasu: J. Šnajdr .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - PÁLEK Michal (N), KOZLER Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.