4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Ledce vstoupily do jarní části hladkou výhrou nad Slovanem


Branky


1. V. Kabát , 18. V. Kabát , 81. J. Mareš , 84. O. Tupý
0

Nejrychlejší branka 1.kola jarní části uklidnila domácí, kteří následně kontrolovali zápas a vybojovali první jarní výhru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned 1.minuta rozhodla zápas

Nejrychlejší branky se dočkali diváci v Ledcích. Po faulu hostujícího týmu domácí zahrávali standardní situaci, hostující obrana zaspala a při náběhu dvou hráčů domácích do šestnáctky hostů Vojtěch Kabát hlavou otevřel skore utkání. Běžela teprve 55.vteřina utkání. Hosté chtěli také ukázat, že branky střílet umí a v 15.minutě nastřelili tyč domácí svatyně. Vojtěch Kabát pak v 18. minutě nabíhal mezi obránci středem hřiště do pokutového území, bohužel pro hosty chtěl vystřelit, kopl do země, brankář čekal střelu, položil se ale na druhou stranu a nepovedená střela domácího střelce šťastně došla až za brankovou čáru. 2:0 pro domácí. Tímto skore skončil i první poločas.

Dva góly i v druhé půlce

Začátek druhého poločasu začal velmi vyrovnaně a hra se převážně odehrávala mezi oběma šestnáctkami. Dlouho se nic nedělo. Ledce nepouštěli Blatnici do žádné vážnější situace. Pro oko diváka nejzajímavější část druhé části přišla až v poslední desetiminutovce. V 81. minutě přišla třetí branka domácích, kdy se do střelecké listiny k dvougólovému Vojtovi Kabátovi přidal Jan Mareš a pečeť na výsledek dal v 84. minutě Ondřej Tupý. Zápas se po čtvrté brance už pouze dohrával. Blatnice tedy odjíždí domů s prázdnou a v tabulce dnešní soupeře dělí 9 bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Marek Matějka: Gól v první minutě nás uklidnil a pak už se nám hrálo dobře.

TJ Slovan Blatnice
Roman Štýs: Malá hrací plocha v Ledcích nám nevyhovuje. Radši hrajeme na větším hřišti, kde se hra dá roztáhnout. Samozřejmě také záleží na tom, jak se sejdeme. Na této úrovni je to ale pochopitelné.



Sestavy


FK Ledce
V. Calta [-] - D. Štefánek [-] (87. J. Pokorný [-] ) , P. Fryč [-] , J. Nový [-] , A. Pašek [-] (46. J. Mareš [-] ) , O. Tupý [-] , A. Mravík [-] , T. Havránek [-] , L. Palek [-] , O. Hano [-] , V. Kabát [-]

TJ Slovan Blatnice
T. Karban [-] - M. König [-] (60. D. Kojnok [-] ) , J. Mestl [-] (46. M. Greif [-] ) , H. Kulhánek [-] , J. Fišer [-] (71. J. Štorc [-] ) , D. Čech [-] , M. Stehlík [-] , J. Rolník [-] , J. Pechler [-] , J. Karban [-] (77. J. Perger [-] ) , P. Liškutín [-]

ŽK: 35. D. Štefánek , 65. O. Tupý - 32. P. Liškutín .
Hráči zápasu: T. Havránek , V. Kabát .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: REIPRICH Václav - MAREŠ Jiří (N), KAFKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.