4:1
(1:1)
28. M. Dobrý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezbavětice v posledním kole zabraly a porazily silnou Letnou


Branky


36. D. Zikmund , 61. V. Fajfrlík , 63. V. Tomana , 68. V. Tomana - 28. M. Dobrý (p.)
0

Odčinit předchozí překvapivý nezdar se povedlo fotbalistům Nezbavětic, kteří si na vlastním hřišti vyšlápli na plzeňskou Letnou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Letná se ujala vedení, ale následně úřadovaly už jen Nezbavětice

Vstup do utkání se lépe povedl fotbalistům Letné, kteří působili živějším dojmem a byli aktivnější v úvodní fázi první části. Jejich snaha nakonec vyústila i ve vstřelenou branku, když se prosadil z pokutového kopu Martin Dobrý. Následně se ale začali postupně rozjíždět i domácí fotbalisté. Zodpovědnost na sebe vzal domácí záložník David Zikmund, jenž se zpoza vápna trefil přesně mimo dosah gólmana Baranského. Do šaten šla proto obě mužstva za nerozhodného stavu 

Prosazovaly se jen Nezbavětice

Po změně stran to začaly mít více ze hry bojovnější Nezbavětice. Hostům jakoby postupem času začali ubývat síly. Domácímu celku se navíc dařilo kolmicemi dostávat dobře za defenzívu soupeře, z čehož pramenily šance, a následně i góly. O výsledku zápasu rozhodla povedená desetiminutovka mezi šedesátou a sedmdesátou minutu. Do vedení dostal Nezbavětické po pěkné kombinační akci Vlastimil Fajfrlík. Na rozdíl dvou branek zvyšoval útočník Vladimír Tomana, jenž dal o sobě vědět i za malou chvíli, kdy dalším gólem zakončil povedenou část zápasu. Následně se už utkání v poklidu dohrálo s výjimkou červené karty pro Jakuba Sladkého, který ji obdržel za druhou žlutou. 

 

Nezbavětice ještě dohráno nemají. 24.6 je čeká dohrávka proti Záhoří. 



Ohlasy k zápasu


SK Nezbavětice
Libor Sedlák - kapitán: Jsme rádi, že jsme odčinili poslední nepovedené utkání proti Neurazům. Tentokrát jsme předvedli diametrálně odlišný výkon a bojovností jsme soupeře porazili. Předvedli jsme dobrý výkon, dobře ve středu zálohy zahrál Jirka Dinebier, jenž se z defenzivní role často posouval i dopředu.

TJ Sokol Plzeň - Letná B
Jaroslav Rada: Bohužel se hrálo na dost nerovném povrchu, navíc tam je hodně malé hřiště. Bylo to proto podobné jako v Soběkurech, kde jsme se rovněž nedostali příliš do hry. Těžce se mi vybírá nejlepší hráč, ale asi to byl Zdeněk Skála.



Sestavy


SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - J. Sladký [-] , V. Tomana [-] (69. T. Zikmund [-] ) , M. Česal [-] (35. J. Koubek [-] ) , V. Fajfrlík [-] (66. F. Jiří [-] ) , J. Bureš [-] (76. O. Kail [-] ) , D. Zikmund [-] , A. Hofrajtr [-] , T. Hofrajtr [-] , L. Sedlák [-] , J. Dinebier [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná B
J. Baranský [-] - J. Šimánek [-] , Z. Soukup [-] , J. Rada [-] , J. Diviš [-] , M. Štádler [-] , P. Lehký [-] (46. Z. Přibyl [-] ) , Z. Skála [-] , M. Dvořák [-] , M. Dobrý [-] , D. Pospěch [-]

ŽK: 60. J. Sladký - 66. M. Dvořák . ČK: 75. J. Sladký .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - BEŠŤÁK Václav (N), HLADÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.