8:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 14:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záhoří sestřelilo osmi góly Neurazy a nyní musí čekat, zda to bude stačit na postup


Branky


4. F. Pelouch , 30. K. Hora , 36. K. Hora , 50. F. Pelouch , 67. K. Hora (p.) , 75. M. Zekucia , 88. J. Trojánek , 90. M. Bárta (vl.)
0

Fotbalisté Záhoří si v neděli s chutí zastříleli proti Neurazům a jistojistě zakončí sezonu na třetí příčce, přestože ještě mají dohrávku proti Nezbavěticím. Otázkou nyní proto je, zda nakonec bude třetí místo v tabulce postupové. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se hrálo na jednu branku

Neuběhly ani čtyři minuty a už se skóre zápasu měnilo poprvé. Domácí tým sice už nemohl po sobotním vítězství Záluží dostáhnout na druhou příčku, ale zároveň chtěl určitě navázat na předchozí dobré výkony. Trefil se nikdo jiný než kanonýr Filip Pelouch, který chtěl stáhnout manko na Ladislava Mlnaříka, jenž aktuálně vede tabulku kanonýrů. Následně defenzíva Neuraz na nějakou dobu zavřela své hradby. Další branka přesto do jejich sítě padla po půl hodině hry, kdy se hlavou prosadil Karel Hora. Stejný hráč se navíc prosadil pravačkou o několik minut později a s hosty to nezačínalo vypadat dobře. Neurazy těžce skládaly tým a v okleštěné sestavě se zmohly jen na bránění, plus se snažily občas vyrazit do rychlých brejků. Po poločase přesto domácí vedli poměrem 3:0. 

Neurazy uhájily desítku

S přibývajícími minutami zápasu začaly postupně ubývat síly především na hostující straně, kde neměli možnost poslat na hřiště čerstvější hráče, jelikož na střáídačce bylo pusto a prázdno. Záhoří naopak s chutí přidávalo další branky. Trefil se znovu Filip Pelouch, jemuž rázem chybí vstřelit ještě jednu branku, aby se dotáhl na Mlnaříka. Následně se prosadil Karel Hora z pokutového kopu, pro nějž to byla již třetí branka v utkání. Hosté přesto sahali alespoň po čestném úspěchu. Jeden z útoků Neuraz zastavilo až břevno domácí svatyně. Poté se ještě prosadil Marek Zekucia, Jaroslav Trojánek a dílo zkázy dokonal vlastní brankou Mário Bárta

 

Záhoří po vysokém vítězství ještě ale nemá konec sezony. Příští sobotu bude totiž dohrávat odložené utkání s Nezbavěticemi. Záhoří už jistojistě skončí na třetím místě, které možná bude znamenat postup (ještě nebylo v době psaní článku rozhodnuto). Pikantní ale bude zápas pro Filipa Peloucha, jemuž chybí jedna trefa na aktuálního nejlepšího kanonýra soutěže Ladislava Mlnaříka. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Záhoří
Václav Kovář: Jasné vítězství našeho týmu, soupeř hrozil jen z brejků. Od začátku jsme šli za vítězstvím, hosté by si přesto zasloužili čestnou branku. Našimi nejlepšími hráči byli: Karel Hora - autor tří branek, útočník. Jeden gól tečoval hlavou a dva dal svoji silnější pravačkou. Petr Šlouf - zaskočil do sestavy na výpomoc po roce, zápas odehrál naprosto s přehledem na pozici stopera

TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík: Přijeli jsme v jedenácti, dostali jich osm a udělali tím trapnou tečku za celou sezonu. Bohužel nám chyběli dva hráči a proti rozjetému Záhoří jsme neměli šanci. Mohli jsme být ještě rádi, že se to nevyšplhalo na deset branek. Sfoukli nás jako svíčku. Naším nejlepším hráčem byl obránce Michal Bureš.



Sestavy


TJ Záhoří
V. Němec [-] - P. Šlouf [-] , M. Zekucia [-] (67. M. Zekucia [-] ) , J. Kovář [-] , M. Šlouf [-] , K. Hora [-] , F. Pelouch [-] , V. Kovář [-] (62. K. Presl [-] ) , A. Raška [-] , O. Němec [-] (78. J. Trojánek [-] ) , J. Prokopius [-]

TJ Tatran Neurazy
M. Trojánek [-] - M. Kuták [-] , J. Louda [-] , M. Bureš [-] , J. Bouzek [-] , M. Bárta [-] , J. Uzel [-] , P. Tříska [-] , J. Bureš [-] , P. Hanzlík [-] , V. Tříska [-]

Hráči zápasu: P. Šlouf , K. Hora - M. Bureš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šálková Helena - VLADAŘ Josef (N), MAJORSZKÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.