3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2017 18:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná v předehrávce nezaváhala a porazila Mantov


Branky


28. Z. Soukup , 66. M. Dobrý , 70. T. Vozka
0

Dle papírových předpokladů dopadlo utkání mezi Letnou B a Mantovem. Baníkovci sice silného soupeře potrápili, ale branky stříleli jen fotbalisté Letné. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Letné pomohla standardka

Domácí Letná se představila v obměněné sestavě, když mohla využít i některé hráče z A - týmu. Hrál se celkově pohledný fotbal a především v první části nechybělo mnoho, aby klidně Mantov se dostal do vedení. Hosté si vypracovali solidní šance, nicméně v koncovce neuspěli. Dvakrát zazvonila navíc branková konstrukce, jednou po střele Ulče. Letná se prezentovala klasicky kombinační hrou, ovšem udeřit se jí povedlo po standardní situaci. Centr do šestnáctky našel nabíhajícího Zdeňka Soukupa, který překonal přesnou hlavičkou gólmana Janečka. První poločas proto vyšel lépe domácím, kteří se dostali do těsného vedení. 

Dva údery během chvilky přinesly rozhodnutí

Po změně stran se už přece jenom častěji nacházel balon na mantovské polovině hřiště. Domácí poctivě vyčkávali na správný moment k úderu, nicméně zároveň si museli dávat pozor na soupeře. Definitivní rozhodnutí o vítězi zápasu se rozhodlo po 65. minutě duelu. Nejprve vzal zodpovědnost na sebe Martin Dobrý, který povedenou střelou ze standardní situace okolo zdi nedal brankáři Janečkovi žádnou šanci zasáhnout.  O chvilku později bylo ještě veseleji na domácí straně. Tomáš Vozka vystihl chybu soupeře a následně svůj samostatný únik gólově zakončil. Domácí proto rázem vedli o tři branky a svůj náskok si už do konce duelu vzít nenechali. Všechny body zůstaly proto na Letné. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná B
Martin Dobrý: Zaslouženě jsme zvítězili, i když Mantov nehrál vůbec špatně, celkově to bylo dobré utkání. Hosté sice hrozili v prvním poločase, ale po změně stran se už hrálo především na jejich polovině. Dobrý výkon předvedl gólman Baranský, jenž byl v brance stoprocentní a neudělal žádnou chybu.

TJ Baník Mantov
Václav Mičan: Předvedli jsme hodně bojovný výkon, kterému rozhodně nechybělo nasazení. Měli jsme nějaké šance, ale bohužel v koncovce se nám nedaří. Dobré utkání odehrál Ondřej Bryndzák, jenž neúnavně dřel v útoku.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná B
J. Baranský [-] - S. Vukovič [-] , P. Lehký [-] (55. Z. Přibyl [-] ) , Z. Soukup [-] , J. Jelínek [-] , M. Geiger [-] , M. Vodička [-] , M. Dvořák [-] , M. Dobrý [-] , D. Pospěch [-] , T. Vozka [-]

TJ Baník Mantov
L. Janeček [-] - M. Janeček [-] - J. Machač [-] , M. Šindelář [-] , D. Tichý [-] - A. Ulč [-] , J. Janouškovec [-] - J. Kuneš [-] , O. Bryndzák [-] , T. Bystrán [-] , M. Šimandl [-]

Hráči zápasu: J. Baranský - O. Bryndzák .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Křen Jiří - DIVIŠ Jan (N), KOLÁČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.