0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záhoří si odvezlo ze Soběkur všechny body


Branky


0

Fotbalisté Záhoří uspěli v Soběkurech nadále mohou živit šanci na druhé místo v tabulce, které znamená účast v baráži o postup do vyšší ligy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záhoří se ujalo vedení

Hostující Záhoří začalo hned od prvních minut potvrzovat roli papírového favorita a diktovalo tempo hry. Hostující celek se ujal po čtvrt hodině utkání, kdy se prosadil v poslední době ve výborně formě hrající Filip Pelouch. Hosté celkově svého soupeře ke své brance celkově nepouštěli a mohli přidat i další branky. V koncovce jim ale nebylo přáno. Soběkury proto přečkaly první část pouze s jednou kaňkou na skóre, když Záhoří vedlo po prvním poločase jednobrankovým rozdílem. 

Soběkury srovnaly hru, góly ale padaly na druhé straně

Po změně stran se už i Soběkurští více dostávali do hry a i oni měli nějaké příležitosti. Hostující defenzíva ale všechny ošemetné situace zvládla zastavit a navíc mohla přihlížet, jak po deseti minutách druhé části přidává kanonýr Záhoří další trefu. Řeč je o Filipu Pelouchovi, který se z dorážky prosadil podruhé v duelu, a navýšil vedení svého celku. Ve zbytku zápasu bylo k vidění ještě mnoho zajímavých momentů na obou stranách hřiště, domácím se ovšem průběh zápasu zdramatizovat nepodařilo. Za hosty navíc v samotném závěru udeřil Martin Šlouf, který tak pečetil vítězstvé svého týmu. 



Ohlasy k zápasu



TJ Záhoří
Václav Kovář: Zaslouženě jsme zvítězili. Přesto musím uznat, že si domácí tým za výkon v druhém poločase zasloužil vstřelit alespoň čestný gól. Nejlepším naším hráčem byl stoper Jan Prokopius, jenž působil v obraně jako skála, přes ní nikdo nepřešel. Navíc i konstruktivně rozehrával.



Sestavy


TJ Sokol Soběkury
L. Turek [-] - Z. Vlach [-] (46. L. Bedenk [-] ) , M. Klíma [-] , J. Hajšman [-] , J. Hanket [-] , J. Valíček [-] (80. R. Duchek [-] ) , D. Marek [-] , M. Oberdörfer [-] , M. Šíp [-] , T. Kozel [-] , T. Kysilka [-] (46. T. Vlach [-] )

TJ Záhoří
V. Němec [-] - M. Zekucia [-] , J. Kovář [-] , M. Šlouf [-] , K. Hora [-] , F. Pelouch [-] , V. Kovář [-] , P. Veselý [-] (67. M. Zekucia [-] ) , A. Raška [-] , O. Němec [-] (67. P. Cihelna [-] ) , J. Prokopius [-]

ŽK: 70. M. Šlouf .
Hráči zápasu: J. Prokopius .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - ŠESTÁK Zdeněk (N), TROJÁNEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.