O. Lihm 15.
1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 14:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Hradce obrala druhé Záluží o jeden bod


Branky


0

O překvapivý výsledek se postaral trápící se Hradec B, který na domácí půde dokázal obrat silné Záluží, které míří do baráže, o jeden bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Teplé počasí přineslo v Hradci od začátku zápasu zajímavou podívanou. Domácí, kteří v poslední době horko těžko sbírají body, nezačali vůbec špatně a dobrou hrou pořádně trápili svého soupeře. Dostali se navíc po patnácti minutách hry do vedení. Šubrt poslal dobrý pas do vápna, kde se nejlépe zorientoval Ondřej Lihm, jehož střela skončila až v síti. Záluží ovšem také nezahálelo a nechybělo mnoho, aby srovnalo. Především nejlepší kanonýr celé soutěže Ladislav Mlnařík si vypracoval v první části hned tři gólovky, ale v zakončení nepotvrdil pověst elitního střelce. V zakončení se už nedařilo ani domácím, do kabin se proto šlo za výsledku 1:0. Po hvizdu ukončující první část se ovšem strhla na hřišti roztržka, jež přinesla velký zvrat v ději. Tomáš Behenský dle sudího plivl na protihráče a po obdržení červené karty se už na plac nevrátil. 

Hradec B i v oslabení zlobil

Domácí celek hrál proto zbytek zápasu v deseti, ale přesto to nebylo na jeho výkonu příliš znát. Záluží se přesto brzy dočkalo srovnání, když se prosadil Lukáš Pondělík. Hradečtí přesto byli druhému celku nejméně rovnocenným soupeřem a a nadále se dostávali do šancí. Ani hosté nicméně nezaháleli a nadále se hrál poměrně pěkný fotbal. Gólové hody ale nepřišly, jelikož v koncovce se mužstva trápila. Po nerozhodném výsledku přičly proto na řadu pokutové kopy. 

Záluží bere bonusový bod

Pokuové kopy přinesly dlouhé drama, které skončilo nakonec se šťastním koncem pro hostující barvy, kteří v penaltové loterii zvítězili poměrem 6:5. 



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946 B
František Mareš: Odehráli jsme stejně jako v poslední době dobré utkání, ale bohužel jsme neproměnili naše šance. Měli jsme jich myslím i více než soupeř, ovšem nám ublížilo vyloučení na konci první půle, k němž se nechci příliš vyjadřovat. Dobré utkání odehrál v obraně Luděk Varga a ve středu zálohy Jiří Šubrt.

TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník: Předvedli jsme jeden z našich horších výkonů. Bylo to takové nahoru, dolů. Jsme rádi, že jsme urvali alespoň ty dva body, přece jenom to může hrát velkou roli v konečném zúčtování. Možná bude druhá příčka v tabulce stačit i na přímý postup, co jsem se v neděli doslechl, ale jistotu nemáme. V závětří navíc číhá ještě Záhoří, které bude navíc dohrávat odložený zápas až po posledním kole. Nejlepším naším hráčem byl Pavel Motyčák, jenž se dal po dlouhé době zdravotně dohromady, a navíc nás asi opustí, jelikož se stěhuje na sever Čech.



Sestavy


SK Hradec 1946 B
J. Janeček [-] - L. Varga [-] , T. Dufek [-] (62. J. Kroupa [-] ) , R. Straka [-] - J. Šubrt [-] , J. Kaplan [-] (83. V. Höfer [-] ) , P. Snášel [-] , J. Hrdina st. [-] - T. Behenský [-] - J. Hrdina ml. [-] , O. Lihm [-] (58. M. Douša [-] )

TJ Sokol Záluží
R. Cihlář [-] - J. Povolný [-] , M. Hnilička [-] , P. Motyčák [-] , J. Urbánek [-] , J. Šmidingr [-] , V. Schamberger [-] , L. Pondělík [-] , L. Mlnařík [-] , Z. Vacek [-] (77. P. Braun [-] ) , V. Zahoř [-]

Hráči zápasu: L. Varga , O. Lihm - P. Motyčák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Křen Jiří - POSLEDNÍ Tomáš (N), FEJT Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.