Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 14:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Setecký Görner se vrátil do sestavy a čtyřmi góly dirigoval demolici Líšiny


Branky


0

Fotbalisté Seče zavítali v sobotu na hřiště poslední Líšině, s kterou se vůbec nemazlili. Navrátivší se Görner, který se po přibližně měsíční odlmce dostal zpátky do Čech, zatížil konto soupeře čtyřmi brankami. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Líšina neměla nárok

Od začátku zápasu bylo patrné, kdo bude udávat tempo utkání. Seč sice ještě nevyužila svojí první obrovskou šanci, když domácí přečkali samosatný únik, ale i přesto se hned ve 4. minutě duelu ujala vedení, když dal o sobě vědět Tomáš Görner, který se vrátil zpátky na trávník po měsíční pauze. Seč, která nastoupila s omlazeným kádrem, svého soupeře prakticky k ničemu nepouštěla a kombinační hrou, které navíc nechyběla rychlost, svého soupeře přehrávala. Daklší branku Seče vstřelil ve 13. minutě Martin Ulč, třetí trefu obstaral brzy poté Michal Žanda. Následně ovšem Líšina udeřila z ojedinělé šance, tedy spíše měla velkou dávku štěstí, když Jan Jarošík dostal míč za gólmana Jiříčka, jenž si vybral slabší chvilku ve své svatyni.  Na průběhu zápasu to ale nic nezměnilo. Do poločasu se navíc ještě jednou prosadil Tomáš Görner a Jan Krsek

Görner dovršil svůj gólový účet

Po změně stran se na trávníku nic nezměnilo. Hosté se bavili fotbalem a Líšina se pomalu už těšila na to, až bude konečný hvizd. Gólové hody mírně utihly, ale přesto ještě padly tři branky. Hattrick v 62. minutě zápasu dovršil Tomáš Görner, který následně vsítil před koncem zápasu ještě jeden gól. Podruhé v duelu se prosadil i defenzivní záložník Jan Krsek. Seč si proto v poklidu došla pro vysoké vítězství a nadále pokračuje v dobrých výkonech v jarní části sezony. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Líšina
Libor Reidl: K tomu ani nemá moc cenu co říkat. Soupeř byl ve všech ohledech lepší a zcela nás přehrál. Už se těšíme, až bude konec sezony.

TJ Seč
Václav Hranička: Jednoznačný zápas. Postavili jsme omlazenou sestavu, proti níž neměli domácí šanci konkurovat. Hráli jsme dobře kombinačně a rychlostně jsme soupeře přehrávali. K nejlepším hráčům patřil čtyřgólový Görner a dvougólový Krsek, který hraje předstopera.



Sestavy


TJ Sokol Líšina
J. Zikmund [-] - Z. Hrdonka [-] (60. M. Skala [-] ) , M. Pivoňka [-] (70. V. Štverák [-] ) , R. Zahoř [-] , R. Šmrha [-] , J. Jarošík [-] , L. Bauer [-] , T. Benda [-] , V. Kříž [-] , Z. Tříska [-] , L. Kloversa [-]

TJ Seč
J. Jiříček [-] - J. Bradáč [-] , V. Martinovský [-] , T. Görner [-] , M. Žanda [-] , M. Žamburek [-] (70. R. Křesťan [-] ) , M. Ulč [-] (62. M. Lukáč [-] ) , L. Křesťan [-] (46. J. Beneš [-] ) , . Kratochvíl [-] , J. Krsek [-] , R. Černovský [-]

ŽK: 66. M. Skala - 50. T. Görner .
Hráči zápasu: T. Görner , J. Krsek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Komanec Petr - BERKA Radek (N), REIDL Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.