Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedmigólová přestřelka skončila se šťastným koncem pro Seč


0

Napínavé utkání nabídl souboj mezi Sečí a rezervou Hradce B. Domácí tým vedli sice po poločase o dvě branky, ale Hradeckým se povedlo zdramatizovat průběh duelu. Všechny body přesto zůstaly v Seči, hradecké trápení proto nadále pokračuje. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Seč si vypracovala nadějné vedení

Od první minuty se Seč presentovala kombinační hrou, kterou soupeře přehrávala a dostávala jej pod tlak. V 19 minutě dostal přesný míč do vápna Martin Ulč, který se zbavil obránce a tvrdou ranou prostřelil brankáře Janečka. Seč pokračovala v náporu a hosté se zmohli pouze na nákopy na své útočníky, které však nebyly nebezpečné. Ve 31. minutě se na velkém vápně uvolnil Martin Žambůrek a přesnou ranou k tyči podruhé překonal hradeckého brankáře. Seč nadále produkovala kombinační hru a v 39. minutě vystřelil Luboš Křesťan, jehož střela po teči obránce skončila za zády brankáře Janečka. Hosté do té doby měli pouze jednu příležitost, kdy po chybě domácí obrany běžel hradecký útočník sám na brankáře Jiříčka, ale ten skvělým zákrokem tuto šanci zlikvidoval. Ve 40. minutě po centru ze standardky setecká obrana zaspala a Jiří Hrdina poslal míč do sítě bezmocného brankáře Jiříčka.  Do kabin šla přesto spokojenější domácí Seč. 

Hradec přidal a nechybělo mnoho, aby dosáhl na body

Do druhého poločasu Hradečtí přeskupili rozestavení hráčů, do středu zálohy se přesunul Jiří Kaplan, který zásoboval své útočníky přesnými pasy. Dopředu se naopak posunul Patrik Snášel, jenž značně rozhýbal hru. V 50. minutě dostal pas za obranu Tomáš Behenský, který po špatném vyběhnutí Jiříčka bez problému skoroval do prázdné branky a snížil na rozdíl jedné branky. Seč odpověděla o dvě minuty později, kdy byl podražen před pokutovým územím Martin Žambůrek, a z následného přímého kopu přesnou střelou do šibenice upravil skóre na 4:2 Luboš Křesťan. Hosté bleskově odpověděli, kdy setečtí obránci několika nedůslednými zákroky umožnili Matěji Doušovi z bezprostřední blízkosti překonat potřetí brankáře Jiříčka. Do konce zápasu Seč produkovala kombinační hru, měla převahu, hosté hrozili z brejků a několikrát nechybělo mnoho, aby skórovali. Setečtí si vypracovali několik stoprocentních příležitostí, které nedokázali proměnit. Po brejcích si vytvořili dvě příležitosti i Hradečtí, ale ani oni již neskorovali, takže utkání skončilo těsnou výhrou Seče. 

 

Reportáž zaslána sekretářem Seče Václavem Hraničkou



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Václav Hranička: Zasloužené vítězství. Zejména v prvním poločase jsme byli jasně lepším týmem, který se prosazoval pohlednou kombinační hrou a dostatečným důrazem v koncevce. Škoda neproměněných příležitostí a vlastních chyb v obraně. Myslím si že jsme potvrdili svoji jarní formu. Výborný výkon předvedli ve středu pole Luboš Křesťan a Michal Žanda.

SK Hradec 1946 B
František Mareš: Zase se budu opakovat jako před týdnem. Prohrál podle mě v některých ohledech lepší tým. Zvláště po přestávce, kdy jsme přeskupili řady, Patrik Snášel se posunul dopředu, jsme byli hodně nebezpeční. Bohužel jsme ale nedokázali dokonat obrat, když jsme zahodili své šance. Na vítězství čekáme opravdu dlouho. Dobrý výkon předvedl Patrik Snášel, který hýřil v útoku aktivitou.



Sestavy


TJ Seč
J. Jiříček [-] - J. Purkart [-] (76. . Nový [-] ) , M. Žanda [-] , M. Žamburek [-] , M. Ulč [-] (82. R. Křesťan [-] ) , I. Salcop [-] , J. Pravda [-] , L. Křesťan [-] (65. J. Reidl [-] ) , M. Lukáč [-] (60. M. Fotr [-] ) , J. Krsek [-] , R. Černovský [-]

SK Hradec 1946 B
J. Janeček [-] - J. Hrdina st. [-] , J. Šmejkal [-] , P. Snášel [-] , L. Varga [-] - J. Kaplan [-] , J. Kroupa [-] , J. Šubrt [-] - T. Behenský [-] , M. Douša [-] , V. Lepič [-] (73. J. Mimra [-] )

ŽK: 27. R. Černovský , 84. J. Krsek .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Adamec Václav - BRADÁČ Josef (N), POSLEDNÍ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.