6:3
(5:0)
70. Z. Skála
80. M. Dobrý (p.)
86. J. Vůch
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice B po pětigólové první půli přejeli plzeňskou Letnou


Branky


9. R. Tyml , 20. J. Nováček , 23. R. Tyml , 40. P. Hodina , 42. R. Tyml , 78. K. Červenka - 70. Z. Skála , 80. M. Dobrý (p.) , 86. J. Vůch
0

Očekávaná ofenzivní smršť v utkání mezi rezervami Blovic a Letnou se stala skutečností, když v utkání nakonec padlo devět branek. Spokojenost po konci zápasu panovala na straně Blovic, které už mají od minulého kola jistotu postupu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blovice ukázaly svoji sílu

Domácí tým hrál v prvním poločase s neuvěřitelnou lehkostí a pěknými kombinacemi se mu dařilo rozebírat obranu plzeňského celku. Hosté jen marně hledali recept na rozjetého protivníka, který jim v první půli nasázel pět gólů. Všechny navíc padly po podobných akcích, kdy se domácí vždy prokombinovali až do gólových šancí, které navíc hojně proměňovali. Hned po devíti minutách hry se poprvé v utkání prosadil blovický Radek Tyml. Následně si vzal střelecké slovo Jiří Nováček, aby hned vzápětí přidal další trefu Radek Tyml. Pět minut před koncem prvního dějství navíc udeřil velezkušený Petr Hodina, jenž se objevil po delší době v základní sestavě. Konečné slovo měl ovšem Radek Tyml, který stihl za první poločas hattrick. Letná se rovněž několikrát dostala do slibných příležitostí, v koncovce ovšem selhala. Dobrými pokusy se prezentoval Michal Dvořák, štěstí nepřálo ani nezvykle hlavou zakončujícímu Martinu Dobrému. 

Letná přeskupila řady a vyhrála druhou část

O přestávce udělal hostující celek změny ve svém herním schématu, což přineslo ihned viditelné zlepšení. Blovičtí navíc s pětigólovým náskokem v zádech dali nohu z plynu. Výsledkem proto byla mírná herní převaha hostů, kteří se poprvé v utkání prosadili po sedmdesáti minutách hry. Petr Lehký parádním pasem našem ve vápně Zdeňka Skálu, který měl před sebou už jednoduchou pozici. Odpověď domácích byla ale hodně rychlá, když se prosadil střídjaící Karel Červenka. Následně byl po faulu na hraně pokutového území odpískán pokutový kop, jenž letenský Martin Dobrý suverénně proměnil. Letné B se povedlo vsítit ještě jednu branku. Po hezké kombinační akci se balon dostal k Josefu Vůchovi, který si už věděl ve vápně soupeře rady. Ani to ovšem nezměnilo nic na tom, že všechny body zůstaly v Blovicích. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice B
Jaromír Jílek: První polovina zápasu byla dobrá, pak už to slušně za moc nestálo. Už nebyla motivace a bylo to bez pohybu. Nejlepším hráčem byl krajní obránce Pavel Kozák, jenž odvedl solidní výkon a celkově se snaží celou sezonu.

TJ Sokol Plzeň - Letná B
Jaroslav Rada: V prvním poločase nás soupeř zcela přehrával svojí kombinační hrou. Po změně stran jsme přeskupili řady a zlepšili jsme. Splnili jsme navíc cíl, který jsme si dali, a to vyhrát druhou část. Naším nejlepším hráčem byl útočník Zdeněk Přibyl, jenž předvedl nejlepší výkon v sezoně.



Sestavy


TJ Sokol Blovice B
V. Hudák [-] - R. Komorous [-] , M. Agapkin [-] (70. M. Sedláček [-] ) , R. Tyml [-] , P. Hodina [-] (61. K. Červenka [-] ) , J. Nováček [-] , J. Fischer [-] , R. Větrovec [-] , P. Kozák [-] , O. Šeba [-] , D. Tuček [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná B
J. Baranský [-] - S. Vukovič [-] , P. Lehký [-] , M. Legát [-] (46. J. Rada [-] ) , Z. Skála [-] , P. Kolář [-] , J. Vůch [-] , M. Dvořák [-] , M. Dobrý [-] , D. Pospěch [-] , M. Vodička [-] (27. Z. Přibyl [-] )

ŽK: 80. J. Nováček - 3. P. Lehký .
Hráči zápasu: P. Kozák - Z. Přibyl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Legát Zdeněk - BALVÍN Miroslav (N), LEHKÝ Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.