4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezbavětice zvítězily potřetí řadě, tentokrát skolily čtyřmi góly Soběkury


Branky


0

V dobré formě hrající Nezbavětice navázali na své předešlé výkony a v domácím prostředí si bez problémů poradili s oslabenými Soběkury. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezbavětice ze svých šancí proměnily jen jedinou

Domácí Nezbavětice, které se v poslední době prezentují dobrou hrou, na své výkony navázaly i proti Soběkurám. Od prvních minut zápasu bylo patrné, kdo bude držet otěže utkání pevně ve svých rukou. Domácí celek dobře držel míč na svých kopačkách a navíc byl i nebezpečný. Do vedení se Nezbavětičtí dostali po patnácti minutách hry, kdy se po centru od rohového praporku prosadil Vlastimil Fajfrlík. Dominance Nezbavětic nadále pokračovala, další šance ovšem zůstaly neproměněny. Soběkury se dostaly do jedné zajímavé příležitosti v první části, ani jim ale přáno nebylo. 

Domácí potvrdili vítězství

Po změně stran se toho na hrací ploše příliš nezměnilo. Domácí tým diktoval tempo hry a bylo jen otázkou, kdy vstřelí další gól. Povedlo se mu to hned na začátku druhé části. Tomáš Hofrajtr se dostal nečekaně z levé strany obrany až na pozici pravého útočníka, odkud našel parádně Jana Bureše, jenž měl před sebou už jednoduchou práci. O chvilku později navíc přišel dlouhý nákop dopředu, gólman Turek se rozhodl nevyběhnout, což se nakonec ukázala jako osudová chyba. K dlouhému balonu, u něhož by nejspíše byl brankář Soběkur dříve, se dostal Tomáš Zikmund, jenž poté už neměl problém přidat třetí branku svého týmu. Hosté si v druhé části dostali znovu do jedné vážnější šance, kterou nicméně opět nedokázali gólově zužitkovat. Gólovou tečku v utkání obstaral při úniku dva na gólmana Jiří Fojtík, jemuž nahrával Tomáš Zikmund. 



Ohlasy k zápasu


SK Nezbavětice
Libor Sedlák - kapitán: Bylo to pro nás celkově jednoduché utkání. Na hřišti jsme poměrně dominovali a proměňovali jsme i šance, přestože některé zůstaly nevyužity. Dobré utkání znovu odehrál znovu v záloze Tomáš Zikmund, jenž se navíc i dobře vysouval dopředu a byl u dvou našich branek.




Sestavy


SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - J. Koubek [-] (65. V. Šebek [-] ) , T. Zikmund [-] , V. Fajfrlík [-] (60. F. Jiří [-] ) , J. Bureš [-] , D. Zikmund [-] , A. Hofrajtr [-] , T. Hofrajtr [-] , L. Sedlák [-] , J. Dinebier [-] , V. Tomana [-] (80. J. Pavelka [-] )

TJ Sokol Soběkury
L. Turek [-] - M. Naar [-] , M. Klíma [-] , M. Šíp [-] , J. Valíček [-] (60. R. Duchek [-] ) , D. Marek [-] (50. Z. Vlach [-] ) , P. Svoboda [-] , M. Oberdörfer [-] , T. Vlach [-] , T. Kozel [-] , J. Turek [-]

ŽK: 37. M. Klíma .
Hráči zápasu: T. Zikmund .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - BEŠŤÁK Václav (N), ŠESTÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.