1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 14:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec B po dobrém výkonu padl se Záhořím


Branky


0

Rezerva Hradce se po špatných výkonech v neděli proti Záhoří herně zvedla, ale na body to přesto nestačilo, jelikož zatímco domácí tým spaloval šance, Záhoří je proměňovalo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neproměňovali šance, Záhoří dvakrát udeřilo

Horké nedělní odpoledne přineslo na hřišti Hradce zajímavou podívanou. Domácí tým oproti předchozím nevydařeným zápasům přidal výrazně na aktivitě a od  začátku zápasu působil živějším dojmem. Hradec se dostával i do šancí, ale v koncovce to domácímu celku nelepilo. Dopředu se často dostával po straně Patrik Snášel, aktivní byl i Tomáš Behenský, jenž nastřel dokonce brankovou konstrukci. Gólová radost ale paradoxně vypukla na druhé straně. Záhoří vyčkávalo na chybu soupeře, kterou nekompromisně trestalo. Po dvaceti pěti minutách hry se prosadil z pokutového kopu Filip Pelouch, o deset minut později zvyšoval Karel Hora. Do pauzy šli proto spokojenější hosté. 

Víc než snížit se domácím nepovedlo

Po přestávce se domácí tým nadále snažil něco udělat s vývojem zápasu, ale dlouhou dobu mu nebylo přáno. Teprve až v 62. minutě odčaroval zakletou koncovku Tomáš Behenský, jehož trefa přiživila případnou šanci Hradce na bodový zisk. Hostující tým byl přesto v defenzívě pozorný a navíc se mu dařilo proměňovat své příležitosti. Jistotu Záhoří dal až dvě minuty před koncem střídající Martin Zekucia, jenž zkompletoval gólový účet zápasu. Vítězství proto mohli slavit v Záhoří, Hradec B nadále čeká už dlouhou dobu na bodový zisk.



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946 B
František Mareš: Předvedli jsme mnohem lepší hru a nasazení než v předchozích zápasech. I přes velké horko hráči makali naplno. Bohužel ale musím říct, že nezvítězil asi lepší tým na hřišti. Dobré utkání odehrál u lajny Patrik Snášel, který hýřil aktivitou.

TJ Záhoří
Václav Kovář: Tempo zápasu ovlivnilo velmi teple počasí. Po prvním poločase Záhoří zaslouženě vedlo o dvě branky, když proměnilo penaltu a jednu ze dvou stoprocentních šancí. Domácí hrozili jen střelami z dálky. Po změně stran domácí po hezké akci snížili na 1:2 a nadechovali se k náporu. Záhoří ale uklidnil třetí gól. Naším nejlepším hráčem byl Karel Hora.



Sestavy


SK Hradec 1946 B
J. Janeček [-] - S. Calpak [-] (88. J. Mimra [-] ) , J. Hrdina st. [-] , L. Varga [-] , T. Dufek [-] - P. Snášel [-] , J. Šubrt [-] , J. Kaplan [-] , M. Loritz [-] (28. V. Lepič [-] ) - T. Behenský [-] , M. Bečvář [-]

TJ Záhoří
V. Němec [-] - K. Hora [-] , J. Majorszký [-] (46. M. Zekucia [-] ) , O. Němec [-] , P. Veselý [-] , M. Gaži [-] , M. Šlouf [-] , J. Kovář [-] , A. Raška [-] , J. Prokopius [-] , F. Pelouch [-]

ŽK: 83. M. Šlouf .
Hráči zápasu: P. Snášel .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: Duda Václav - KAŠE Jiří (N), MAJORSZKÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.