4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná B si spravila chuť a porazila Neurazy


Branky


47. M. Legát , 59. M. Dobrý , 77. M. Dobrý , 84. J. Rada
0

Rezervě Letné se povedlo v neděli tím nejlepším způsobem zapomenout na nepovedenou čtvrteční dohrávku proti Soběkurám, když na domácím hřišti po dobrém výkonu zdolala Neurazy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách bez gólového efektu

První poločas nabídl zajímavou podívanou se šancemi obou stranách. Fotbalisté Letné B klasicky častěji drželi míč na svých kopačkách a snažili se diktovat tempo hry. Hostující tým se ovšem v prvním poločase těžkému soupeři vyrovnal a navíc i několikrát slušně zahrozil. Největší šanci na straně Neuraz parádním zákrokem zastavil gólman Baranský, jenž střelecký pokus po centru od rohového kopu mířící pod břevno vyškrábl parádním zákrokem. Brankář Letné se musel vytáhnout ještě párkrát proti rychlým akcím hostům, míč za svá záda ale nepustil. Několik zajímavých momentů bylo k vidění i na domácí straně, ovšem přihlížející diváci se nakonec žádné branky nedočkali. 

Letné B rozjela gólostroj

Neuběhly ani dvě minuty druhé části a skóre zápasu se poprvé měnilo. Přetažený centr přelétl až na levou stranu vápna k obránci Michalu Legátovi, který se parádně opřel do balonu a neskutečným volejem poslal svůj celek do vedení. Letná se od té doby nastartovala a vypadalo to, jako kdyby Neurazům s postupujícím časem chyběly potřebné síly, z nichž pramenily hrubé chyby v obraně. K vidění byly navíc další pěkné branky, které patří ke hře domácího celku. Po další pěkné akci Letné se po ose Vuković, Rada dostal balon k Martinu Dobrému, který už měl před sebou jednoduchou práci. Martin Dobrý byl navíc i u dalšího zářezu svého týmu, když ho tentokrát výborně oslovil agilní Michal Legát. Levý bek plzeňského celku následně navíc po rohovém kopu našel zcela volného Jaroslava Radu, jenž se sám asi divil, kolik mu obránci dali místa ve vápně, a v poklidu přidal čtvrtou branku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná B
Jaroslav Rada: Po čtvrtečním zápase jsme si znatelně zpravili chuť. Zahráli jsme si náš fotbal, který nás baví a celkově to bylo pěkné utkání. Výborně zachytal brankář Baranský a skvěle se prezentoval Michal Legát, jenž vstřelil jednu branku a na další dvě asistoval.

TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík: Celkově jsme neodehráli špatné utkání, ale nevyužili jsme velké šance, naopak Letná nás ve druhém poločase několikrát vyškolila, jak se to má dělat. Naším nejlepším hráčem byl záložník Uzel, který dělal soupeři velké problémy.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná B
J. Baranský [-] - S. Vukovič [-] (46. L. Marinič [-] ) , P. Lehký [-] , M. Legát [-] , Z. Skála [-] (46. Z. Přibyl [-] ) , M. Geiger [-] , J. Vůch [-] , M. Dvořák [-] , M. Dobrý [-] , J. Rada [-] , D. Pospěch [-]

TJ Tatran Neurazy
M. Trojánek [-] - J. Bouzek [-] , P. Mederly [-] , P. Tříska [-] , J. Louda [-] , V. Kuska [-] , J. Uzel [-] , M. Bureš [-] , J. Bureš [-] , P. Hanzlík [-] , V. Tříska [-]

ŽK: 33. M. Geiger , 54. M. Dvořák , 62. Z. Přibyl - 26. J. Bureš , 42. J. Louda , 44. V. Tříska .
Hráči zápasu: J. Baranský , M. Legát - J. Uzel .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - LEHKÝ Bohumil (N), VLADAŘ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.