6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Blovic potvrdila svoji sílu a nadělila šestku v deseti hrajícím Soběkurám


Branky


26. R. Tyml , 29. M. Agapkin , 48. M. Plojhar , 75. M. Plojhar , 80. P. Kozák (p.) , 84. R. Větrovec
0

Fotbalisté Soběkur měli v poslední době dobrou fazónu, ale v posledním kole tvrdě v deseti hráčích narazili na sílu vedoucích Blovic, které nezadržitelně míří za postupem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první branku se čekalo překvapivě skoro půl hodiny

Soběkury přijely na hřiště lídra soutěže pouze v deseti hráčích do pole a bylo proto prakticky jasné od úvodních minut, kdo bude vítězem. Soběkury ovšem překvapily a srdnatě vzdorovaly v některých momentech až drtivému náporu soupeře. Blovičtí se sice snažili vydatně útočit, ovšem dlouhou dobu se jim nedařilo najít recept na pozornou defenzívu protivníka. Vše změnil až po pětadvaceti odehraných minutách blovický Radek Tyml, který poslal svůj celek do vedení. Za malý okamžik se navíc prosadil Mykhalo Agapkin a domácí tým rázem vedl o dvě branky. Do konce poločasu sice už Blovice další gól nepřidaly, nicméně bylo jasn, že o vítězi zápasu je rozhodnuto. 

Další čtyři branky

Po pauze vedoucí tým tabulky nadále bušil do soupeřovo oslabené obrany. Další slovo so na straně Blovic vzal na své kopačky Martin Plojhar, který tři minuty po změně stran přidal třetí zářez svého celku. Domácí hráli v poklidu s vědomím, že tři body už určitě uzmou. Přesto ještě nakonec přišly další góly. Podruhé v zápase se prosadil Martin Plojhar, pátou branku zařídil z pokutového kopu Pavel Kozák. Gólový účet duelu poté završil v závěrečné desetiminutovce Radek Větrovec. Blovičtí si v domácím prostředí v klidu zastříleli a nezadržitelně míří za vítězstvím v soutěži. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice B
Jaromír Jílek: Hosté přijeli pouze v deseti, takže bylo jen otázkou času, kdy dáme první gól, který přišel až po půl hodině hry. Hrálo se ale na jednu branku. Příliš jsme se na vítězství nenadřeli. Nebyl u nás nikdo, kdo by nějak vyčníval.




Sestavy


TJ Sokol Blovice B
V. Hudák [-] - M. Agapkin [-] , J. Fischer [-] (46. R. Větrovec [-] ) , M. Plojhar [-] , O. Šeba [-] , R. Komorous [-] (46. P. Hodina [-] ) , J. Neuberg [-] , J. Nováček [-] , M. Jílek [-] , R. Tyml [-] , P. Kozák [-]

TJ Sokol Soběkury
L. Turek [-] - J. Turek [-] , Z. Vlach [-] , T. Vlach [-] , M. Naar [-] , M. Klíma [-] , J. Kolařík [-] , M. Oberdörfer [-] , T. Kysilka [-] , J. Hanket [-] , D. Marek [-]

ŽK: 20. M. Oberdörfer .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Křen Jiří - BALVÍN Miroslav (N), ŠESTÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.