M. Janeček 13.
J. Machač 17.
A. Ulč 68. (p.)
3:2
(2:1)
24. T. Slováček (p.)
47. T. Benda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mantov poprvé na jaře zvítězil, po boji zdolal Líšinou


Branky


13. M. Janeček , 17. J. Machač , 68. A. Ulč (p.) - 24. T. Slováček (p.) , 47. T. Benda
0

Zajímavý zápas nabídlo střetnutí mezi trápícím se Mantovem a Líšinou. Vyrovnaný zápas, v němž bylo k vidění hodně šancí na obou stranách se vydařilo lépe Mantovským, kteří mohli po vítězství slavit první zisk tří bodů v novém roce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V koncovce efektivnější Mantov

Od začátku zápasu bylo patrné, že se přihlížející diváci určitě nebudou nudit. Zajímavé příležitosti byly postupem času k vidění na obou stranách, ale překvapivě to byla v poslední době impotentní Mantava, která po deseti mniutách hry otevřela gólový účet zápasu. Zaskakující kapitán Michal Šimandl oslovil svým pasem Matěje Janečka, který svojí parádní střelou vymetl všechny pavouku v brance Líšině. Neuběhlo ani pět minut a domácí tým se radoval znovu. Tentokrát se z blízkosti prosadil Jakub Machač. Hostující Líšina ovšem rozhodně zbraně nesložila a brzy se dostala zpět na dostřel. Exekuci pokutového kopu si vzal na starost Tomáš Slováček, jenž se z penaltového puntíku nemýlil. I přes další zajímavé momenty na obou stranách už přihlížející fanoušci do poločasu další branku neviděli. 

Drama rozhodl Ulč

Po změně stran se Líšina postarala o zajímavou zápletku, když po dvou minutách poslal míč do sítě Tomáš Benda. Aktivnější Mantov si přesto nadále vypracovával další šance ke skórování, ale dlouho mu nebylo přáno. Nakonec se nicméně domácí dočkali. Rozhodčí nařídil pokutový kop, k němuž se postavil sedmnáctiletý Angel Ulč, jenž sice poprvé neuspěl proti Žigmundovi, ale následně z dorážky už dokázal dostat míč do sítě. Líšina přesto ještě kousala a po jedné akci zchránilo gólmana Janečka jeho břevno.  Zápas proto nakonec skončil šťastně pro Mantov, který mohl po dlouhé době oslavit vítězství. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mantov
Václav Mičan - vedoucí týmu: Zase jsme měli hromadu šancí, ale bohužel jsme je i tentokrát pálili. Naštěstí tam ale ovšem tři góly spadly a musíme doufat, že na to navážeme i v dalších zápasech. Líšina rozhodně nepodala špatný výkon a nechybělo mnoho, aby si odvezla nějaký bod. Naším nejlepším hráčem byl Matěj Janeček

TJ Sokol Líšina
Libor Reidl - trenér: Poté, co Mantov dal dva góly, jsme udělali změny v rozestavení a ještě jsme pořádně zdramatizovali zápas. Mrzí nás, že jsme nakonec neurvali alespoň bod. K našim nejlepším hráčům patřil ve středu zálohy Radek Šmrha.



Sestavy


TJ Baník Mantov
L. Janeček [-] - M. Janeček [-] - D. Tichý [-] , M. Šindelář [-] , J. Machač [-] , P. Šmrha [-] - J. Janouškovec [-] , A. Ulč [-] - J. Kuneš [-] , M. Wizovský [-] (56. T. Bystrán [-] ) , M. Šimandl [-]

TJ Sokol Líšina
J. Zikmund [-] - T. Slováček [-] , M. Pivoňka [-] (76. Z. Hrdonka [-] ) , R. Šmrha [-] (67. M. Jirák [-] ) , L. Bauer [-] (46. J. Jarošík [-] ) , R. Zahoř [-] (80. M. Kloversa [-] ) , V. Štverák [-] (72. L. Kloversa [-] ) , J. Schejbal [-] , V. Kříž [-] , Z. Tříska [-] , T. Benda [-]

ŽK: 23. M. Šimandl , 90. J. Janouškovec - 15. T. Benda , 35. J. Schejbal .
Hráči zápasu: M. Janeček - R. Šmrha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SLABÝ Otto - RUDA Daniel, DOMANICKÝ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.