Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezbavětice šesti góly sestřelily rezervu Hradce


Branky


0

Střelecké choutky o víkendu ukázali fotbalisté Nezbavětic, kteří se na vlastním trávníku s Hradcem B vůbec nemazlili a nasázeli mu šest kousků na cestu domů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezbavětice se třikrát trefily do černého

Domácí tým vstoupil do zápasu tím nejlepším způsobem a po čtyřech minutách hry se ujali vedení, když první gól z šestigólové nadílky domácího celku zařídil Miroslav Česal. Domácí tým nadále byl v kombinaci lepším celkem a uplatňoval na soupeře svojí rychlost. Hradec navíc kupil v obraně hrubé chyby, které domácí celek trestal. Ve zbytku prvního poločasu ještě Nezbavětičtí přidali další dvě trefy, které měl na svědomí Jan Bureš

Domácí pokračovali v gólových hodech.

Ani po změně stran se dění na hřišti příliš nezměnilo. Domácí nadále udávali tempo duelu a bylo proto otázkou, kolik ještě přidají gólů. na 4:0 zvyšoval pro domácí celek Jiří Koubek, který dostal do branky povedený nákop z hloubi pole. Následně si vzal slovo domácí kapitán Libor Sedlák, jenž se před vápnem výborně uvolnil a i z pozici svátečního střelce z obrany ukázal, že dokáže parádně vystřelil, a poslal míč nekompromisně do sítě. Hosté se následně dočkali alespoň čestného úspěchu, když se prosadil Jiří Kaplan. Poslední slovo v utkání měli ovšem domácí fotbalisté, jmenovitě Jiří Koubek, jenž dovršil gólový účet duelu. Slavilo se proto v Nezbavěticích, kteří si šesti brankami zvedli náladu, hosté naopak pokračují ve špatných výkonech. 



Ohlasy k zápasu


SK Nezbavětice
Libor Sedlák - kapitán: Z naší strany to byl dobrý zápas. Utkání jsme měli pod kontrolou a rychlostí jsme dělali soupeři problémy. Zaslouženě jsme vyhráli. K nejlepším našim hráčům patřil David Zikmund ve středu zálohy.

SK Hradec 1946 B
František Mareš: Je těžké k tomu něco říkat. Pokud nezměníme přístup, budeme nadále prohrávat. Je to špatné. Naším nejlepším hráčem byl kapitán Luděk Varga.



Sestavy


SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - J. Pavelka [-] (46. J. Koubek [-] ) , V. Tomana [-] (71. F. Jiří [-] ) , M. Česal [-] (66. T. Kosnar [-] ) , V. Fajfrlík [-] (55. T. Zikmund [-] ) , J. Bureš [-] (64. O. Kail [-] ) , D. Zikmund [-] , A. Hofrajtr [-] , T. Hofrajtr [-] , L. Sedlák [-] , J. Dinebier [-]

SK Hradec 1946 B
J. Mimra [-] - R. Švarc [-] , L. Varga [-] , T. Dufek [-] , S. Calpak [-] (64. V. Lepič [-] ) - T. Behenský [-] , J. Kaplan [-] , J. Šubrt [-] , J. Kroupa [-] (46. J. Hrdina st. [-] ) , P. Snášel [-] - M. Douša [-]

ŽK: 51. T. Behenský , 73. R. Švarc .
Hráči zápasu: L. Sedlák , D. Zikmund - L. Varga .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Velíšek Jiří - BEŠŤÁK Václav (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.