2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 14:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Hradce měla více sil a dvěma údery v poslední fázi zápasu zdolala trápící se Mantov


Branky


0

Souboj dvou týmů, kterým se v jarní části sezony příliš nedaří, vyzněl lépe pro Hradec B, který překčal nejprve velké příležitosti soupeře, aby poté ve druhé části dvakrát udeřil a nasměroval vítězství na svoji stranu. Mantov naopak nadále čeká na jaře na první vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první část bez branek

Od prvních minut zápasu bylo patrné, že tento duel nabídne hodně vyrovnanou bitvu. V poli se obě mužstva pravidelně střídala o balon, ale na gólové šance první poločas ovládl hostující tým. Mantov ale potvrdil, že na jaře opravdu branky a nedává a i tentokrát se mu střelecky vůbec nedařilo. Mantovští nedokázali ani jednu svojí příležitost přetavit v branku a do šaten se proto šlo za bezbrankového stavu, za nějž byli domácí určitě rádi. 

Mantovští odpadli, Hradec dvakrát udeřil

Rezerva Hradce ještě po změně stra přečkala pár ošemetných situací a následně to byli domácí, kteří se začali více tlačit dopředu. Na první branku s přesto přihlížející diváci museli počkat až do 72. minuty zápasu. Matěj Douša, který v jarní části sezony dostává šanci převážně v A - týmu Hradce, tentokrát nastoupil za záložní celek a potvrdil pověst kanonýra. Hbitý útočník prošel přes obranu Mantova a následně přesným zakončením překonal gólmana Janečka. Od domácího útočníka se poté inspiroval i záložník Tomáš Behenský, jenž udělal čtyři hráče a následně zpoza šestnáctky parádně vystřelil mimo dosah soupeřova brankáře. Rozhodlo proměňování šancí, zatímco domácí své gólovky využili a po dlouhé době zvítězili, Mantov se naopak dále na jaře trápí a čeká stále na první jarní výhru. 



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946 B
František Mareš: Bylo to trošku se štěstím. Hosté podle mě po šedesáti minutách hry fyzicky odpadli. Přesto měli předtím hodně šancí, ale naštěstí pro nás je neproměnili. My naopak své příležitosti zúročili v závěru zápasu. Jsem moc rád, že jsme protrhli nepříjemnou sérii a po dlouhé době jsme prohráli. Dneska se mi nevybírá nejlepší hráč nejlehčeji, ale Tomáš Behenský odehrál povedené utkání.

TJ Baník Mantov
Lubomír Housar: Nehráli jsme špatně, ale prostě to tam nechce spadnout. Brzy musel střídat Honza Hrubý, což bylo také znát. Druhý poločas jsme odpadli fyzicky.



Sestavy


SK Hradec 1946 B
J. Mimra [-] - S. Calpak [-] (58. T. Dufek [-] ) , L. Varga [-] , O. Lihm [-] - J. Kaplan [-] , J. Šubrt [-] , J. Hrdina st. [-] , T. Behenský [-] - L. Podlipský [-] (70. V. Lepič [-] ) - R. Straka [-] , M. Douša [-]

TJ Baník Mantov
L. Janeček [-] - T. Bystrán [-] (70. J. Kuneš [-] ) , L. Housar [-] , M. Janeček [-] , J. Hrubý [-] (31. M. Wizovský [-] ) - D. Tichý [-] , M. Šindelář [-] , J. Machač [-] , P. Šmrha [-] - A. Ulč [-] , J. Janouškovec [-] (54. T. Rehák [-] ) -

ŽK: 36. S. Calpak , 83. M. Douša .
Hráči zápasu: T. Behenský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Křen Jiří - POSLEDNÍ Tomáš (N), KOLÁČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.