3:2
(2:0)
51. M. Česal (vl.)
70. M. Ulč
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezbavětice udolaly v jarní části nepříjemnou Seč


Branky


3. J. Sladký , 44. J. Sladký , 66. J. Bureš - 51. M. Česal (vl.) , 70. M. Ulč
0

Fotbalistům Nezbavětic se podařilo po dobrém výkonu porazit na jaře nebezpečnou Seč, které ovšem chyběl její stel Görner. Domácí tým na vítězství zadělal dvěma brnakami v první části. Po přestávce si sice vstřelil prakticky dva vlastence, ale tři body domácím zařídil brankou Bureš. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezbavětice si vypracovaly dvougólový náskok

Tím nejlepším možným způsobem vstoupily do zápasu domácí Nezbavětice. Po třech minutách hry se totiž poprvé měnilo skóre. Jakub Sladký se zmocnil balonu a poprvé v duelu prostřelil sečského gólmana Jiříčka, jemuž vypadl míč přesně k dobíhajícímu hráči soupeře. Následně byl domácí tým ten, kdo měl více ze hry. Svě šance ovšem Nezbavětice dlouhou dobu neproměňovaly, svojí chybu napravil dobrými zákroky gólman Jiříček. Seč se rovněž snažila tlačit kupředu, akcím nicméně chybělo kvalitnější zakončneí. Domácí se další branky dočkali až těsně před odchodem do kabin. První odvrácený centr se vzápětí vrátil zpátky do ohně, kde si míč našel znovu Jakub Sladký, jenž ho pouze lehce uklidil do prázdné branky. Do přestávky šli proto domácí za dvougólového vedení. 

Dva vlastence dostaly Seč do hry

Po změně stran se toho nahřišti příliš nezměnilo. Nadále to byli domácí, kteří měli více ze hry, ale zároveň jejim akcím příliš nepřál velmi rychlý povrch způsobený deštěm. Další gól přesto spadl do domácí sítě, kam nešťastně poslal balon nezbavětický Miroslav Česal. Jako rozhodující se nakonec ukázala trefa Jana Bureše, který dostal ze strany na poslední chvíli parádní pas, který pouze z blízkosti lehce uklidil do sítě. Hosté se ovšem ještě dostali do hry. Příliš slabou malou domů gólman Šebek odpálil pouze do dobíhajícího Martina Ulče, od jehož těla se balon odrazil opět do branky Nezbavětic. Ani tento kuriózní moment ale nezměnil nic na tom, že všechny body zůstaly v Nezbavěticích. Seč sice se tlačila za vyrovnáním, ale tentokrát neměla gólová mířidla správně nastavena. Slibně střílel například Salcop nebo Žanda, ani jeden z nich ovšem nenašel prostor tří tyčí. 



Ohlasy k zápasu


SK Nezbavětice
Libor Sedlák - kapitán: První poločas nebyl vůbec špatný, ale ve druhém už to byla taková plácaná. Trochu mě mrzí další neproměněné šance, naštěstí nás to body nestálo, i když jsme si dali dva vlastní góly. Ale jinak to bylo z naší strany dobré, spokojenost se třemi body.

TJ Seč
Bohuslav Plojhar - trenér: Bohužel jsme tentokrát neměli v koncovce takové štěstí jako v předchozích zápasech. Cítit byla i absence Görnera, který by nejspíše svojí rychlostí platil na zkušenější obranu soupeře. Bohužel nám bude chybět ještě další tři týdny. Nepředvedli jsme špatný výkon, ale nyní to k bodů nestačilo. Našim nejlepším hráčem byl krajní záložník Kratochvíl.



Sestavy


SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - J. Koubek [-] (57. T. Zikmund [-] ) , V. Tomana [-] (73. T. Kosnar [-] ) , M. Česal [-] (75. O. Kail [-] ) , J. Sladký [-] (60. J. Pavelka [-] ) , J. Bureš [-] (89. F. Jiří [-] ) , D. Zikmund [-] , A. Hofrajtr [-] , T. Hofrajtr [-] , L. Sedlák [-] , J. Dinebier [-]

TJ Seč
J. Jiříček [-] - J. Reidl [-] (85. I. Masec [-] ) , M. Žanda [-] , J. Krsek [-] , I. Salcop [-] , M. Ulč [-] , . Kratochvíl [-] , J. Purkart [-] , M. Lukáč [-] (51. D. Hora [-] ) , R. Černovský [-] , J. Pravda [-]

ŽK: 8. J. Bureš - 88. M. Ulč .
Hráči zápasu: V. Tomana - . Kratochvíl .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Křen Jiří - BEŠŤÁK Václav (N), SOBOTOVÁ Štěpánka (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.