2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.06.2017 17:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záhoří porazilo v odloženém utkání Nezbavětice


Branky


62. K. Hora , 70. J. Kovář - 80. J. Koubek
0

Až po řádném termínu sezony se dohrávalo poslední utkání 15. kola ve IV. třídě Plzeň - Jih, které bylo na začátku května přeloženo kvůli prudkému lijáku. Co bychom za něj nyní někteří dali. V pohodové atmosféře se hrál líbivý fotbal, který nakonec přinesl vítězství domácího celku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Od začátku zápasu bylo patrné, že by se měl hrát líbivý fotbal. Obě mužstva už působila klasickým posezónním stylem, dokopná byla navíc na spadnutí. Hrálo se proto hodně směrem dopředu, ale přesto nakonec tolik branek napadlo. V první poločase nebyla k vidění dokonce žádná, ačkoliv se obě mužstva snažila chodit často do útoku. Obrany ale byly na obou stranách pevné, a tak se ani domácímu kanonýrovi Pelouchovi nepovedlo prolomit gólová stavidla. Hosté se naopak jen těžce dostávali přes pevnou defenzívu soupeře. Do kabin se proto šlo za nerozhodného stavu. 

Záhoří dvěma brankami rozhodlo

Po přestávce se na hřišti nic neměnilo. Nadále se obě mužstva snažila hrát pěkný fotbal, k tomu navíc přišly i první branky. Domácí hezkou kombinací rozebrali Nezbavětické ve středu hřiště a na konci celé akce se objevil zakončující Karel Hora. Stejná situace se navíc objevila i o několik minut později, kdy se přesně do černého trefil Jan Kovář. Vypadalo to proto, že z vyrovnané utkání vyjdou vítězně domácí, ale Nezbavětice ještě přiživily svoji šanci na body, když se po hezké kolmici prosadil z vápna Jiří Koubek. Závěrečné minuty ale domácí přežili bez poskvrny a mohli se radovat ze tří bodů Smutno možná bylo trochu Filipu Pelouchovi, jenž měl šanci se dotáhnout na nejlepšího kanonýra soutěže, ale žádnou branku nepřidal. 



Ohlasy k zápasu



SK Nezbavětice
Libor Sedlák: Bylo znát, že už se hraje po konci sezony, takže se hrálo v takovém pohodovém duchu. Byl to poměrně líbivý a útočný fotbal, přestože šancí příliš nebylo. Štěstí se nakonec usmálo na soupeře, který získal tři body. My si pak večer užili dokopnou.



Sestavy


TJ Záhoří
V. Němec [-] - L. Zekucia [-] (80. J. Trojánek [-] ) , M. Gaži [-] , M. Zekucia [-] , J. Kovář [-] , M. Šlouf [-] , K. Hora [-] , F. Pelouch [-] , K. Presl [-] , O. Němec [-] (46. M. Zekucia [-] ) , J. Prokopius [-]

SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - J. Koubek [-] , T. Zikmund [-] (50. F. Jiří [-] ) , M. Česal [-] , V. Fajfrlík [-] , T. Kosnar [-] (50. O. Kail [-] ) , D. Zikmund [-] , A. Hofrajtr [-] , V. Šebek [-] , L. Sedlák [-] , J. Dinebier [-]

ŽK: 52. M. Šlouf , 85. J. Kovář .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - MAJORSZKÝ Jan (N), HOFRICHTER René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.