1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záhoří ukořistilo na horké mantovské půdě dva body


Branky


0

Souboj dvou týmů z horní poloviny tabulky nabídl vyrovnanou podívanou, kterou nakonec musely rozlousknout až pokutové kopy. V nich se lépe dařilo hostům ze Záhoří, kteří si domů odvezli dva body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mantov zachránil gólman Janeček

Od začátku zápasu bylo patrné, že dnešní duel budou rozhodovat pouhé maličkosti, hrálo se vyrovnané utkání. První poločas byli v zakončení nebezpečnější hosté ze Záhoří. Dvakrát se musel s výborným zákrokem vytasit gólman Lukáš Janeček, který v úvodí pětačtyřicetiminutovce udržel čisté konto, a do kabin se proto šlo za nerozhodného stavu. 

Po jedné brance na každé straně

Ve druhé části přišly na řadu i branky. Do sedla se nejdříve dostali fotbalisté Záhoří, kteří využili chybu domácího Šindeláře, jenž ztratil balon u vápna soupeře, a z rychlého brejku trestal Filip Pelouch. Domácí ovšem nesložili zbraně a o patnáct minut později vyrovnali. Po hezké kombinaci Mantovských, která začal u Šindeláře, jenž tak napravil svojí předchozí chybu, se po hezkém pasu po lajně rozběhl Machače. Ten míč zatáhl do vápna a přesným měkkým centrem našel hlavu Jana Hrubého, který bez potíží poslal míč do sítě. Ještě předtím mohl skórovat domácí Šmrha, jemuž ale nesedl balon ve vápně a vysoko přestřelil soupeřovu klec. V závěru měl ještě obrovskou šanci Daniel Tichý, jehož v gólové šanci zastavil výborným zákrokem gólman Němec, jenž vyškrábl míč na rohový kop. 

Mantov neproměnil první penaltu, hosté byli stoprocentní

V první sérii pokutových kopů se nepodařilo skórovat domácímu Markovi. Jelikož už poté všichni střelci, jak z Mantova, tak i ze Záhoří, skórovali, bonusový bod zamířil do Záhoří. Rozhodující penaltu vsítil Filip Pelouch. Úspěšným iexekutory na domácí straně byli Bystrán, Matěj Janeček, Tichý a kapitán Hrubý.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mantov
Lubomír Housar: Dnes jsme zařadili vyšší stupeň bojovnosti, nebylo to tak nepřesné, ale určitě máme jisté rezervy. Některé zbytečné chyby, zbrklost a špatné nebo spíše pomalé přebírání hráčů. V závěru utkání jsme sahali po třech bodech, ale Daniel Tichý neprotrhl střelecký půst. I tak tým pochválím za bojovnost a přístup k utkání.

TJ Záhoří
Václav Kovář: V herně vyrovnaném zápase jsme měli sice více šancí, ale zápas přesto nakonec skončil remízou. V penaltovém rozstřelu jsme byli přesnější a vezeme zaslouženě domů dva body.



Sestavy


TJ Baník Mantov
L. Janeček [-] - J. Janouškovec [-] , T. Bystrán [-] , J. Kuneš [-] (20. M. Janeček [-] ) , L. Housar [-] (65. L. Marek [-] ) - M. Šindelář [-] , D. Tichý [-] , J. Hrubý [-] - A. Ulč [-] (75. P. Šmrha [-] ) - J. Machač [-] , M. Šimandl [-]

TJ Záhoří
V. Němec [-] - K. Presl [-] , J. Majorszký [-] , P. Veselý [-] , M. Zekucia [-] , M. Šlouf [-] , V. Kovář [-] , J. Kovář [-] , A. Raška [-] , J. Prokopius [-] , F. Pelouch [-]

ŽK: 37. J. Janouškovec , 75. D. Tichý , 87. T. Bystrán - 76. F. Pelouch , 89. K. Presl .
Hráči zápasu: J. Hrubý - F. Pelouch .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: Komanec Petr - KOLÁČEK Karel (N), MAJORSZKÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.