5:1
(2:0)
53. J. Rada (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Seč nasázela pět branek o postup bojující Letné B


Branky


29. T. Görner , 34. I. Salcop (p.) , 48. J. Krsek , 62. J. Bradáč , 69. I. Salcop - 53. J. Rada (p.)
0

Další zajímavý výsledek 13. kola IV. třídy Plzeň - jih se zrodil v Seči, která přivítala Letnou B. Domácí fotbalisté měli v neděli opravdu střelecké choutky a zkušené hosty vyprovodili pětigólovým přídělem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Seč dobře zvolenou taktikou eliminovala Letnou

Fotbalisté Letné B se klasicky snažili od začátku zápasu hrát fotbalově a diktovat tempo hry. Působili proto na hřišti aktivnějším dojmem, ale branky paradoxně padaly do její sítě. Seč dobře bránila klíčovou středovou řadu Letné, která proto neměla příliš prostoru na rozjíždění akcí. Po půl hodině hry napřáhl zpoza šestnáctky Tomáš Görner, jehož krásný projektil se zastavil až v hostující kleci. O pár minut později navíc Iosif Salcop bězpečně proměnil pokutový kop a domácí tým byl rázem na koni. Tomáš Görner navíc celkově za první poločas objevil pětkrát v gólové šanci, ale jen jednou dokázal gólově udeřit. 

Letnou srazila neproměněná penalta

Po změně stran se mohla Letná rychle dostat do zápasu, ale svojí velkou příležitost v podobě pokutového kopu nevyužila. Martin Dobrý nevystřelil ideálně a brankář Josef Jiříček jeho pokus lapil do svých rukavic.  Seči se navíc podařilo rychle přidat třetí gól, když se hezkou ránou prosadil ze střední vzdálenosti Jan Krsek. Hostům sice vykřesal naději Jaroslav Rada, jenž si počínal s dalším pokutovým kopem zkušeněji a snažíl na rozdíl dvou branek. Další branky ovšem padaly pouze do letenské svatyně. Na 4:1 pro fotbalisty Seče zvyšoval další pěknou střelou Josef Bradáč. Plejádu úspěšných a hezkých střeleckých pokusů zakončit v podání domácího týmu Iosif Salcop, který pátou branku zpečetil vítězství svého týmu. Hosté sice měli také několik slušných příležitostí, například Rada, Šimánek nebo Skála, ani jeden z nich nicméně nedokázal přesně zacílit. Na druhé straně naopak znovu hrozil Görner, jemuž se ael střelecké štěstí na kopačky v tomto zápase příliš nenalepilo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Bohuslav Plojhar: Předvedli jsme výborný výkon. Zvolili jsme takovou taktiku, abychom eliminovali klíčové hráče soupeře. Přestavěli jsme trochu sestavu a zaměřili se na silnou středovou řadu hostů, plus jejich klíčového útočníka. Po zranění Černovského byl kapitánem gólman Jiříček, jenž nás několikrát podržel, a celkově předvedl výborný výkon. Dále výborný zápas odehrál Görner, jenž bohužel neproměnil více šancí. Dva góly, jeden výstavní, vstřelil dobře hrající Salcop.

TJ Sokol Plzeň - Letná B
Jaroslav Rada: I takový fotbal je. Zatímco domácím se dařilo vše, na co šáhli, nám nevyšlo nic. Neproměnili jsme ani penaltu. Je to pro nás zklamání, ale zároveň nás to posadilo na zem, takže mám o co dál bojovat. K naším nejlepším hráčům patřil útočník Zdeněk Skála.



Sestavy


TJ Seč
J. Jiříček [-] - J. Bradáč [-] (72. J. Beneš [-] ) , . Kratochvíl [-] , J. Reidl [-] (80. I. Masec [-] ) , J. Pravda [-] , J. Purkart [-] , M. Žanda [-] , I. Salcop [-] , M. Krpejš [-] (16. M. Lukáč [-] ) , J. Krsek [-] , T. Görner [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná B
L. Bledý [-] - S. Vukovič [-] , M. Legát [-] , T. Vozka [-] , Z. Skála [-] , Z. Přibyl [-] , J. Šimánek [-] (58. O. Přibyl [-] ) , M. Dobrý [-] , J. Rada [-] , D. Pospěch [-] , J. Baranský [-]

ŽK: 33. J. Šimánek , 68. D. Pospěch .
Hráči zápasu: J. Jiříček , T. Görner , I. Salcop - Z. Skála .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Komanec Petr - SOBOTOVÁ Štěpánka (N), BOHUN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.