T. Lachman 5.
V. Pikhart 73. (vl.)
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany se proti Letinám nadřely


Branky


5. T. Lachman , 73. V. Pikhart (vl.) - 41. L. Vlček
0

Chlumčany v posledních kolech bojují o druhé místo a možnost podívat se zpět do Okresního přeboru. Letiny naopak ještěm usejí zabojovat o příslušnost ve třetí třídě. Zápas měl papírově jasného favorita. Fotbal se ale hraje na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý nástup domácích

Chlumčanům se vstup do utkání povedl na výbornou. Už v páté minutě musel zaskakující brankář Letin lovit míč ze sítě. Postaral se o to Tomáš Lachman jeho pověstnou šajtlí. Hra se poté vcelku vyrovnala, ale více šancí měli domácí. Hosté se dostávali pouze do náznaků. Navýšit vedení mohl po rohovém kopu Beníček, jeho pokus ale z brankové čáry odklidil Vlček . Ten samý hráč byl ústřední postavou i další situace. Tentokrát gólové. Po přihrávce Petra Brašny vyrovnal stav střelou do protipohybu domácího brankáře. Ještě do poločasu mohl z přímého kopu poslat Letiny do vedení Tomáš Krist, chyběl mu ale kousek a stav v poločase tak byl 1:1. 

Smolná branka

Druhý poločas byl poměrně vyrovnaný, opět ale více hrozili domácí. Dlouho se jim ale nedařilo překonat dobře chytajícího Štádlera. nakonec se to povedlo až v 73. minutě a to ještě velmi smolným gólem pro domácí. Po rohovém kopu míč propadl až za brankáře, kde se nešťastně odrazit od Pikharta do hostující sítě. Letiny v posledních minutích vrhly všechno do útoku, ale vyrovnat se nepovedlo. Ani domácí nevyužili žádnou ze svých šancí a zápas tak škončil těsnou výhou domácích Chlumčan. 



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (hráč TJ Chlumčany): "Měli jsme problém dát dohromady sestavu. My jsme více hráli a soupeř hrozil spíše z brejků. V prvním poločase jsme nevyužili několik šancí. V druhém poločase nám pomohl střídající Havlíček. Měli jsme více ze hry, ale podařilo se dát pouze jeden gól. Naštěstí to na vítězství stačilo. Spokojenost nakonec docela panuje."

SK Letiny
Vít Pikhart (hráč SK Letiny): "Museli jsme se vypořádat s absencí golmanů, do branky tak musel hráč z pole. Začali jsme špatně a brzo inkasovali. Hra se pak vyrovnala, ale vyloženou šanci jsme si nevytvořili. Přeci jen se nám ale do poločasu povedlo vyrovnat. Druhý poločas byl podobný, bohužel jsme pak zápas ztratili kvůli vlastňáku. Zamrzí to, ale co se dá dělat."



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , K. Dolanský [-] , L. Vajai [-] , T. Lachman [-] , L. Jeslínek [-] (46. J. Havlíček [-] ) , D. Petrželka [-] , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , M. Vojáček [-] (82. F. Lösch [-] )

SK Letiny
R. Štádler [-] - L. Vlček [-] , P. Přibáň [-] (82. M. Kůs [-] ) , S. Vlček [-] , V. Pikhart [-] , M. Matejov [-] (75. L. Kohút [-] ) , R. Přibáň [-] , P. Brašna [-] , T. Krist [-] , M. Baxa [-] , V. Klasna [-]

ŽK: 44. J. Vlček , 75. L. Vajai , 82. F. Lösch .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Škoda Pavel - CHLAD Lukáš (N), KOŘÍNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.