Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dnešice si odvezly všechny body


Branky


0

Losiná stále ještě bojuje o záchranu, ale pět zápasů bez prohry jí posunulo na místo, kde už je pánem svého osudu. Dalším týmem v cestě byly Dnešice. Ty i přes výborné jaro ví, že skončí předposlední a sestup, či v lepším případě jen baráž, se jim nevyhne. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól

Losiná vstoupila podel očekávání do zápasu velmi aktivně a vytvořilila si několik nadějných šancí. V 8. minutě se jedna taková podařila proměnit v gól. Postaral se o to David Šlais. Domácí i nadále byli lepším celkem, ale skóre zápasu navýšit nedokázali. Po dvaceti minutách se už usmělili i hosté a pomalu začínali vystrkovat růžky. hned z první akce se jim podařilo vyrovnat. Trefil se dnešický ostrostřelec Martin Schlehofer. Do konce poločasu se pak hrála vyrovnaná hra bez větších šancí. 

Zkompletovaný hattrick

Druhý poločas začal opět vyrovnanou hrou. První ale tentokrát udeřili hosté. Po rychlém brejku se míč dostal k Martinu Schlehoferovi a ten poslal Dnešice do vedení. Stejný hráč pak přidal i třetí dnešický gól a zkompletoval hattrick. Domácí našli odpověd v podobě proměněné penalty Vlastimila Šlaise. Místo domácí tlaku ale přišla převaha Dnešic, které v poslední desetiminutovce soupeře jasně přehrály. Zahodily sice penaltu, přesto se ale čtvrtého gólu dočkaly. Postaral se o něj Václav Vlk a upravil skóre na konečných 2:4. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dnešice
Ladislav Mourek (trenér TJ Dnešice): "Prvních dvacet minut byli domácí lepší. Potom se nám hru povedlo vyrovnat a z první akce jsme vyrovnali. V druhé půli se nám povedlo dvěma brejky otočit stav. Posledních deset minut jsme pak byli jasně lepší. Řekl bych, že jsme zaslouženě vyhráli, kdyby ale domácí dali v prvních minutách své šance, mohlo to být jinak."



Sestavy


TJ Sokol Losiná B
M. Zbiň [-] - O. Fremr [-] , D. Šlais [-] (46. V. Topinka [-] ) , D. Zeman [-] , M. Laštovka [-] , R. Mádr [-] , T. Karl [-] , P. Tančouz [-] (46. L. Jánský [-] ) , T. Albl [-] , T. Páník [-] (46. T. Hrach [-] ) , V. Šlais [-]

TJ Sokol Dnešice
F. Jehlík [-] - D. Schuster [-] (60. J. Bláha [-] ) , B. Schlehofer [-] , J. Bešta [-] , M. Schlehofer [-] (66. K. Schlehofer [-] ) , R. Bagoš [-] , I. Frous [-] , R. Bárta [-] , V. Vlk [-] , J. Cader [-] , S. Duspiva [-]

ŽK: 36. V. Šlais , 68. M. Zbiň , 72. T. Hrach - 60. S. Duspiva , 68. J. Bláha , 69. I. Frous , 72. J. Bešta .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: Ruda Daniel - MÁDR Filip (N), KLÍR Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.