3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 14:30

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zahozené šance stály Letiny důležité body


Branky


37. M. Kowalski , 44. M. Toma , 54. P. Hodan
0

Lužany jsou v současnosti jediný tým, který může ještě reálně ohrozit vedoucí pozici Blovic, znamená to ale vyhrávat všechny zápasy. Dalším soupeřem v cestě byly Letiny. Ty čeká těžký boj o záchranu a každý bod bude klíčový. Hostě v utkání předvedli kvalitní výkon, ale zradila je špatná koncovka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozené šance

Úvod zápasu byl vyrovnaný. Letiny hrály dobře a držely s favoritem krok. Přišly i první větší šance. Petr Brašna se v jedné z nich pokoušel přehodit Martina Toma v bráně, ten však jeho pokus vytěsnil na roh. Hostům se dařilo zatápět domácí obraně i nadále. Střelu Pikharta přizvedl brankář na břevno. Lužany dokázaly odpovědět. Hop ale držel naděje svého celku. Asi největší příležitost hostů měl na noze Vlček, ale v nadějné pozici netrefil odkrytou branku. Pak už přišla první branka domácích. Marek Toma zatáhl balon po straně, odtud poslal zpětnou přihrávku na velké vápno, přímo k nohám Kowalskiho a ten propálil Hopa. Uběhlo jen pár minut a situace se opakovala. Tentokrát byl ale zakončujícím hráčem Toma a brankář hostů musel podruhé kapitulovat. První poločas tak Letiny smolně prohrávaly 2:0. 

Zlepšený výkon domácích

V druhém poločase už byl domácí celek aktivnější. V 54. minutě Lužany rychle rozehrály přímák, přišel dlouhý nákop do vápna, kde jeden z hráčů míč prodloužil a na zadní tyči už jen Hodan nastavil nohu. 3:0. V jedné z dalších šancí zasáhl domácí hráč břevno. Největší šanci Letin měl v druhém poločase Brašna, ale jeho hlavička neměla dostatečné parametry aby překonala Martina Tomu. Lužany si tak dokráčely pro další tři body v cestě na vrchol. Naopak Letiny si mohou drbat hlavu, protože v prvním poločase měly zápas rozhodnut. 



Ohlasy k zápasu



SK Letiny
Vít Pikhart (hráč SK Letiny): "První poločas byl v našem podání dobrý, měli jsme několik gólovek. Nedokázali jsme je ovšem proměnit a soupeř nás potrestal. V druhém poločase jsme se snažili ještě s výsledkem něco udělat, ale v koncovce se nám vůbec nedařilo. Bohužel je to škoda."



Sestavy


TJ Sokol Lužany
M. Toma [-] - M. Toma [-] (53. J. Grassl [-] ) , F. Tykal [-] (46. D. Běl [-] ) , V. Šašek [-] (77. M. Hřebec [-] ) , P. Hodan [-] , M. Kowalski [-] (85. I. Kolečkář [-] ) , A. Hajžman [-] , J. Pecl [-] , K. Naxera [-] (46. P. Pecháček [-] ) , M. Dietl [-] , M. Havránek [-]

SK Letiny
M. Hop [-] - L. Kohút [-] (57. S. Vlček [-] ) , T. Hupač [-] , P. Juráš [-] , J. Pelíšek [-] , R. Přibáň [-] , P. Přibáň [-] , L. Vlček [-] , V. Pikhart [-] , P. Brašna [-] , M. Baxa [-]

ŽK: 47. M. Kowalski , 75. V. Šašek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Lažánek Karel - RÝMUS Petr (N), KOŘÍNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.