O. Vodička 17.
M. Matejov 56. (vl.)
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 12:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letiny výrazně potrápily favorita


Branky


17. O. Vodička , 56. M. Matejov (vl.) - 20. P. Brašna
0

Vstiš si úvodní kolo jarní části nezahrála, protože zápas v Losiné byl kvůli terénu odložen. Letiny naopak pod novým trenérem splnily povinnost a porazily Dnešice. Úvodní duel těchto celků skončil těsnou výhrou Vstiše 2:1. V tomto zápase byl za favorita opět považován celek Družstevníku. Utkání ovšem nabídlo zajímavou zápletku a drama až do konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý poločas hostů

V prvním minutách byli, možná trochu překvapivě, aktivnější hosté. Podařilo se jim zatlačit favorita a vytvořit si několik zajímavých pozic. Žádná ale zatím cestu za Košanova záda nenašla. V 17. minutě se v šanci poprvé ocitli domácí. Ondřej Vodička si vzal míč, z levé strany udělal kličku na střed hřiště a prudkou ranou poslal Vstiš do vedení. Do té doby aktivnější Letiny ale vedoucí branka nezaskočila a už za tři minuty vyrovnaly. Na rohový kop si nejlépe naběhl hostující ostrostřelec Petr Brašna a hlavou poslal balon do sítě. Čim více se blížil poločas tím se hra více srovnávala. Domácí se snažili o svou kombinační hru, hosté naopak hodně hrozili z dobře rozehrávaných standardních situací. Do konce poločasu už ale žádná branka nepadla a Letiny tak držely vcelku překvapivý výsledek. 

Převaha domácích

Druhý poločas byl zcela jiný než první, hostům docházeli síly a domácí celek toho dokázal využít. Zatlačil Letiny a měl míč většinu času v držení. Přesto se hostům několikrát podařilo vystrašit Košana v bráně. V 56. minutě zahrával Družstevník rohový kop. Centrovaný balon na první tyč se snažil odvrátit Martin Matejov, netrefil jej však podle představ a míč zamířil do brány. 2:1. Obraz hry se v dalších minutách příliš neměnil. Domácí měli převahu, ale šance přicházely na obou stranách. I přes velkou snahu nakonec hosté vyrovnávací branku nevstřelili. Vstiš tak podle očekávání bere tři body, nadřela se na ně však více než se čekalo a hosté mohou odjíždět s hlavou vztyčenou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Tomáš Krejčí (kapitán TJ Družstevník Vstiš): "Více méně vyrovnané utkání, možná bych řekl, že jsme měli více gólových šancí. Soupeř hrozil hlavně z dobře zahrávaných standartek. Nakonec výhra o gól byla asi zasloužená."

SK Letiny
Milan Kůs (hráč, předseda SK Letiny): "Byl jsem velmi potěšen předvedeným výkonem, ale zklamal mě počet hráčů, kterých bylo akorát jedenáct a na lavičce jsme seděli dva padesátníci. První poločas jsme byli o hodně lepší a soupeře jsme téměř nepustili za půlku. V druhém poločase jsme trochu odpadli a domácí nás přehrávali. Nicméně šancí jsme asi měli více my. Pochválil bych celý tým především za první poločas. Panuje velká spokojenost s výběrem trenéra v zimní přestávce."



Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - M. Korčík [-] , A. Ježek [-] , P. Švec [-] , T. Krejčí [-] , J. Vodička [-] , R. Švec [-] , J. Kraus [-] , M. Švec [-] , T. Maday [-] , O. Vodička [-]

SK Letiny
M. Hop [-] - L. Vlček [-] , P. Juráš [-] , J. Baumruk [-] , V. Pikhart [-] , M. Matejov [-] , R. Přibáň [-] , P. Brašna [-] , K. Hajšman [-] , M. Baxa [-] , L. Kohút [-]

ŽK: 19. T. Maday - 53. K. Hajšman .
Hráči zápasu: J. Kraus - V. Pikhart .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Legát Zdeněk - ŠVEC Jaroslav (N), KOŘÍNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.