M. Frána 8. (p.)
M. Hořký 68.
3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký zápas v Lužanech


Branky


8. M. Frána (p.) , 68. M. Hořký - 6. M. Matějov , 76. P. Kalabza
0

Lužany patří k tomu nejlepšímu, co třetí třída nabízí a potvrdit to určitě chtěly i proti Dvorci. Ten minulé kolo dokázal podruhé v sezóně udržet nulu proti silným Blovicím a body chtěl přivést i tentokrát. Zápas nakonec přinesl drama až do konce a také spoustu karet. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svižný úvod utkání

Oba týmy začaly zápas poměrně ve vysokém tempu a první branky na sebe nenechaly dlouho čekat. V 6. minutě poslal Greguš balon na Duška, ten zpětnou přihrávkou oslovil Marcela Matějova, který už neměl problém poslat balon k tyčce. 0:1. Odpověď domácího favorita ale přišla hned záhy. Po faulu ve vápně se kopala penalta. Její zahrávání si vzal na starost nejlepší střelec Lužan Marek Frána a bezpečně proměnil. Bohužel to bylo co se týče gólů z první půle vše. Žádný z týmů totiž nedokázal své akce přesněji zakončit, nebo se zaskvěli brankáři. 

Vyrovnání v oslabení

V druhé části hry navrch domácí borci. Dlouho však nedokázali překonat Končela v bráně. Až v 68. minutě se dokázal prosadit Miloslav Hořký. Hosté ale cítili křivdu, protože podle jejich mínění zasáhl střelec balon rukou a gól tedy neměl platit. Rozhodčí to však nereflektoval. Stopera Dvorce to natolik rozčílilo, že se slovně pustil do rozhodčího a ten jej vyloučil. Uběhlo jen šest minut a přišla další sporná situace, kdy rozhodčí rozhodl v neprospěch hostů. Na dva hráče Dvorce to bylo už moc a také se slovně pustili do sudího a ten oběma taktéž ukázal červenou kartu. Hosté tak dohrávali v osmi lidech. V 76. minutě se po autovém vhazování dostal jeden z hráčů Slavoje k hlavičce, tou posunul balon až k Pavlu Kalabzovi a ten ranou k tyči dokázal vyrovnat. Lužany se pokoušely proti oslabenému soupeři rozhodnout ve svůj prospěch, ale paradoxně to byli hosté kdo v poslední minutě měl obrovskou šanci. Jeden z útočníků šel sám na brankáře, z úhlu jej však překonat nedokázal. Šlo se tak do penalt. 

Druhý bod zůstává doma

V penaltovém rozstřelu měli více štěstí domácí, ale v situaci jaká nastala je i bod pro hosty výhra. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedoucí mužstva TJ Dvorec): "První půlka byla vyrovnaná. Druhou měli převahu domácí. Po sporném gólu se naši hráči neudrželi a přišly červené karty. Naštěstí se nám podařilo vyrovnat a urvat alespoň bod."



Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - P. Hodan [-] , M. Hořký [-] (65. D. Běl [-] ) , K. Naxera [-] , J. Pecl [-] , M. Dietl [-] , M. Havránek [-] , A. Hajžman [-] (46. V. Šašek [-] ) , M. Frána [-] , M. Rath [-] (46. M. Toma [-] ) , P. Pecháček [-] (46. M. Kowalski [-] )

TJ Slavoj Dvorec
J. Končel [-] - P. Kalabza [-] , P. Kalabza [-] , J. Panc [-] , J. Kříž [-] , P. Brožovský [-] , Z. Tomaščík [-] , M. Matějov [-] , M. Greguš [-] , M. Dušek [-] , A. Vavřička [-]

ŽK: 56. M. Hořký - 59. M. Greguš , 68. J. Panc , 75. M. Dušek . ČK: 69. J. Panc , 75. M. Dušek , 75. A. Vavřička .
Počet diváků: 113. Rozhodčí: Volf Michal - ŠTYCH Karel (N), GREGUŠ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.