M. Myslivec 6. (vl.)
S. Eret 78.
V. Calta 87.
3:4p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum doma ztratil s Lukavicí


Branky


6. M. Myslivec (vl.) , 78. S. Eret , 87. V. Calta - 20. J. Kroupa , 83. V. Lecjaks , 90. R. Hajšman
0

Oba celky se potloukají spíše u dna tabulky a proto je každý bod důležitý. První jarní kolo nehrál ani jeden, takže šlo o první letošní soutěžní utkání pro oba. Domácí Chlum měl na podzim problém se střílením gólů, naštěstí obrana fungovala dobře. Hosté měli zase výborný start do sezóny, ale postupem času jako by jim docházel dech. Zápas tak neměl jasného favorita a podle toho se také odvíjel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní nepřinesly nepřinesly mnoho kombinačních akcí, spíše se nakopávalo nebo se hráči snažili prosadit individuálně. Je možné, že to bylo zapříčiněno ne úplně dobrým teréném, nebo jen tím, že šlo o první zápas. Z toho pramenily i defenzivní chyby, ze kterých přišly první šance. Ve druhé minutě se dokázal domácí Wagner prosadit přes několik protihráčů až se dostal před brankáře. Toho obešel také, ale v zakončení byl atakován obráncem a nemohl tak přesně zamířit. Domácí požadovali penaltu, sudí však mlčel. V 6. minutě přišel výborný balon za obranu hostů. Pelikán šel do souboje s Myslivcem, domácí útočník se sice k balonu nedostal ale obránce ve snaze rychle odpravit míč do bezpečí neomylně přehodil svého brankáře a Chlum vedl. Ve 20. minutě chyboval Šlajs při zpracování, k míči se dostal Kroupa a pohodlně překonal golmana. 1:1. Do konce poločase se ještě urodilo několik závarů na obou stranách, ale vyloženější příležitosti už k vidění nebyli. 

Divoký závěr zápasu

Druhý poločas začal příležitostí hostí. Po chybě v obraně se dostal k míči jeden z hostujících útočníku a postupoval sám na Kvíderu. Udělal mu kličku a poslal míč na branku, ale Martin Šlajs dokázal dostihnout balon a odkopnout jej do bezpečí. Odčinil tak svou chybu při vyrovnávacím gólu. Chvíli po svém nástupu na hřiště se dostal ke střele Heřman, ale Frančíkovi příliš starostí nenadělala. O pár minut později se však domácí už radovali. Další střídající hráč Stanislav Eret se dokázal obratně zbavit obránce a povedenou ranou kolem brankáře rozvlnil síť. Hra v druhé půli se neustále přiostřovala a dokonce přicházely i urážky mezi protihráči. 83. minutě se po důrazném souboji v domácím vápně dostal k balonu Lecjaks a nedal Kvíderovi šanci. 2:2. Za chvíli mohl Eret přidat druhou branku, ale po hezké kličce nedokázal přesně zamířit a přestřelil branku. V 87. minutě přišla sporná situace. Centrovaný balon letěl na Ereta, ten stál podle všeho v ofsajdu, ale míč nezasáhl a ten propadl až k nohám Václava Calty, který jej poslal nechytatelně do sítě. Hosté dlouho protestovali. Nicméně gól platil. V 90. minutě přišel zřejmě faul na hranici vápna Chlumu. Rozhodčí jej odpískal a Lukavice tak měla jedinečnou příležitost srovnat stav. V důležitém okamžiku si věřil Robert Hajšman a ujal se exekuce. Volil technickou střelu přes zeď a Kvídera byl absolutně bez šance. Hosté tak dramaticky vyrovnali a zápas šel do penalt. 

Druhý bod si odvezou hosté

Hosté zachovali chladou hlavu a proměnili všechny své pokusy. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chlum
Pavel Bořík (hráč TJ Chlum): "Dnešní výsledek bohužel musím brát jako ztrátu dvou bodů. Třikrát jsme v utkání vedli a myslím, že jsme měli přece jen více šancí než soupeř. Během utkání nebylo k vidění příliš kombinací, ale především druhá půle nabídla hodně zajímavých okamžiků. Kromě gólů však bylo v dnešním utkání k vidění ještě několik šancí, ale také několik sporných momentů."




Sestavy


TJ Chlum
D. Kvídera [-] - P. Šindelář [-] (56. L. Heřman [-] ) , J. Pelikán [-] (88. L. Hajšman [-] ) , P. Bořík [-] (66. S. Eret [-] ) , M. Wagner [-] , T. Červenka [-] , V. Ernest [-] , M. Šlajs [-] , V. Calta [-] , Z. Švec [-] , R. Šašek [-]

TJ Sokol Dolní Lukavice
K. Frančík [-] - M. Marics [-] , M. Myslivec [-] (46. R. Hajšman [-] ) , R. Kokoška [-] (46. J. Tůša [-] ) , D. Bešta [-] - L. Vajai [-] , D. Rotenborn [-] , M. Kastner [-] , V. Lecjaks [-] - Z. Pecka [-] , J. Kroupa [-] (71. M. Rotenborn [-] ) -

ŽK: 70. S. Eret - 84. Z. Pecka .
Hráči zápasu: M. Wagner .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Velíšek Jiří - MICHÁLEK Tomáš (N), HAJŽMAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.