Š. Josef 52.
A. Mebarki 72. (p.)
2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dnešice po dlouhé době bodují


Branky


52. Š. Josef , 72. A. Mebarki (p.) - 31. M. Schlehofer , 78. J. Bešta
0

V zápase se utkaly dva týmy, které letos postoupily. Domácí Ptenín na tom byl o poznání líp a držel se v prostředku tabulky. To hosté na tom bylo daleko hůře. Na kontě měli pouhé tři body a se záchranou to nevypadalo dobře. Ovšem dva ze svých bodů získali právě proti Ptenínu. Domácí tak určitě chtěli soupeři porážku vrátit. Dnešice naopak cítily šanci na body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha hostů

Domácí chtěli do zápasu vstoupit aktivně a co nejdříve rozhodnout o osudu utkání. Dnešice ovšem před týdnem podaly slušný výkon a formu si přivezly i do Ptenína. První minuty tak patřili hostům. Vytvořili si i první šance. Veterán v bráně Lučiny ale držel svůj tým, který se jen ojediněle dostával na dostřel soupeřovi branky. Přesto si jednu velkou šanci vytvořil. Roman Hnojský nacentroval, Šobr centr prodloužil až k Sedláčkovi a ten hlavou posunul balon na bránu. Jehlík byl však pozorný a výborným zákrokem držel bezbrankový stav. V jedné z akcí hostů došlo k faulu ve vápně a sudí nařídil pokutový kop. Střelec hráč ovšem a pěkný kus minul levou tyč brány. V 31. minutě přišel závar před domácí brankou, kterou ukončil až střelou Martin Schlehofer. Míč zapadl až do branky a Dnešice tak překvapivě ale zaslouženě vedly. Do poločasu mohl být náskok vyšší, ale domácí brankář byl pozorný. 

Vyrovnání

V šatně Ptenína muselo být asi pořádně horko, protože do druhého poločasu přišel úplně jiný celek. Dokázali soupeře přehrávat a odměnou jim byla vyrovnávací branka. Při závaru před hostující brankou vybojoval Radek Šobr balon, přihrál ho Josefu Šobrovi a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Lučina pokračovala v převaze a dlouho to žádnou odezvu nepřineslo. Navíc útočné snaze nepomohlo ani zranění mladého Sedláčka, který špatně dopadl po jednom ze soubojů. V 72. minutě dostali domácí, po chybě hostů, šanci zahrávat pokutový kop. Exekuci si vzal na starost Mebarki a s přehledem proměnil. Poslední minuty patřily Dnešicím, které zatlačily Ptenín na jeho půlku a vytvořily si několik šancí na skórování. V 78. minutě zahrávali hosté roh. Na centrovaný balon si naskočil Jindřich Bešta a vyrovnal na 2:2. Hráči Dnešic se hnali za vedoucím gólem, ale ten už nepřišel a o vítězi tak musely rozhodnout až penalty. 

Pouhé tři přesné pokusy

Penaltový rozstřel byl přehlídkou selhání střelců, protože Dnešicím stačilo k vítězství proměnit pouhé dva pokusy. Odvážejí si tak dva body a zase mohou o kousek víc věřit v záchranu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lučina Ptenín
Patrik Sedláček (hráč TJ Ptenín): "Do zápasu jsme šli s tím, že musíme bodovat, bohužel po zmařených šancích se nám to nepovedlo. Tak ze zápasu musíme brát alespoň bod a trénovat kopání penalt. Snad si příští týden napravíme reputaci v Lukavici."

TJ Sokol Dnešice
Ladislav Mourek (trenér TJ Dnešice): "Můžu říct, že pro nás je to ztracený bod. V prvním poločase jsme byli jasně lepší a měli asi pět šancí. Druhý byl vyrovnanější. V hrou jsem spokojený, s výsledkem už méně. Nicméně v naší situaci dobré dva body."



Sestavy


TJ Lučina Ptenín
V. Duchek [-] - Š. Josef [-] (64. Z. Smítka [-] ) , M. Šašek [-] , A. Mebarki [-] , J. Strejc [-] (71. J. Schejbal [-] ) , R. Šobr [-] , R. Kukeně [-] , P. Sedláček [-] (60. J. Podzimek [-] ) , R. Hnojský [-] , L. Kaufner [-] , V. Rajšpís [-]

TJ Sokol Dnešice
F. Jehlík [-] - R. Bárta [-] , I. Frous [-] , S. Duspiva [-] - J. Bláha [-] , J. Bešta [-] , V. Vlk [-] , R. Bagoš [-] - K. Schlehofer [-] , M. Schlehofer [-] - V. Hora [-] (71. D. Schuster [-] )

ŽK: 36. R. Šobr , 46. M. Šašek - 41. V. Hora , 55. I. Frous , 67. S. Duspiva .
Hráči zápasu: Š. Josef - J. Bešta .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - STREJC Václav (N), KLÍR Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.