0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 12:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvorec odolal tlaku Blovic


Branky


0

Domácí celek na podzim působil jako takový nenápadný tým s vyrovnanou formou a drží se v lepším středu tabulky. Hosté po nepodařeném vstupu do sezóny nabrali v druhé půlce podzimu parádní formu a dokráčeli na průběžné první místo. Úvodní duel těchto týmů skončil nečekaně vysokou výhrou Dvorce 3:0. Blovice tak měly soupeři co vracet. Zápas ale ani zdaleka nepřinesl tolik branek jako posledně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha hostů

Zápas se odehrával, jako ve většině případů, na špatném terénu. Úvodní minuty patřili podle předpokladů hostům. Přišly i první šance, žádné ale neměla dostatečnou kvalitu aby překonala domácího golmana. V 15. minutě se jeden z hostujících útočníků pustil ve vápně do kličky mezi tři hráče, ti ho zastavili pouze za cenu faulu a Blovice tak zahrávaly pokutový kop. Střelec ale selhal a vůbec netrefil branku. Domácí měli pár náznaků šancí, ale do vedení se také nedostali. Poločasový stav byl 0:0. 

Vyrovnaná půle

Druhý poločas se zlepšil výkon domácího celku a hra se vyrovnala. Koncovka obou celků ale byla stejná jako v prvním poločase. Když už nějaká střela měla gólové parametry, tak svůj tým podrželi brankáři. Na těžkém terénu docházela ke konci zápasu síla všem hráčům a tempo tak opadalo. Zápas nakonec žádnou branku nenabídl a Dvorec tak ani v druhém zápase s nejgólovějším týmem soutěže neinkasoval. Výborná vizitka domácí obrany. 

Kopalo se třicet penalt

Penaltová loterie se nakonec naklonila na hostující stranu. Domácí ale velmi dlouho odolávali, rozhodla až 15. série. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedoucí TJ Dvorec): "Hrálo se na těžkém terénu. V prvním poločase byly Blovice asi o kousek lepší, v tom druhém se to vyrovnalo. Co se týče šancí byli hosté daleko lepší, ale žádnou z nich nedokázali proměnit. Bod s vedoucím týmem je zlatý."




Sestavy


TJ Slavoj Dvorec
J. Končel [-] - J. Kříž [-] , T. Kulhánek [-] , P. Brožovský [-] , J. Rojík [-] , Z. Tomaščík [-] , M. Matějov [-] , M. Greguš [-] , L. Trhlík [-] , M. Dušek [-] , A. Vavřička [-]

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - O. Laibl [-] , J. Veselovský [-] , T. Matoušek [-] , J. Diviš [-] , J. Nováček [-] , R. Šabata [-] , K. Hajský [-] , J. Stegmuller [-] , V. Davídek [-] , V. Šeba [-]

ŽK: 88. L. Trhlík .
Hráči zápasu: J. Končel .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Křen Jiří - GREGUŠ Pavel (N), HEŘMAN Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.